Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastra de a ne adapta la o realitate diferita Romania trebuie sa-si asume un profil mai activ in consolidarea securitatii regionale (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastra de a ne adapta la o realitate diferita Romania trebuie sa-si asume un profil mai activ in consolidarea securitatii regionale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la activitatile desfasurate in Portul Militar din Constanta cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane. Festivitatile au loc. continuă pe B1

Iohannis, de Ziua Marinei: Criza generata de pandemie, test dur de a ne adapta la o realitate diferita. E esential sa ne consolidam capacitatea de anticipare si de reactie institutionala

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, in mesajul rostit de Ziua Marinei, ca aceasta criza generata de pandemia deCOVID-19 este un test dur pentru capacitatea statelor, dar si a fiecaruia dintre noi de a ne adapta la o realitate diferita.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Criza generata de pandemie reprezinta un test dur

Pentru prima oara in ultimii 30 de ani, ziua Marinei se desfasoara fara spectatori. Astazi se implinesc 160 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane, iar momentul a fost ,marcat de cei mai importanti oameni in stat.

Klaus Iohannis a fost intrebat de ce in Romania nu se testeaza masiv. Raspunsul surprinzator al presedintelui

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca Romania a crescut capacitatea de testare. Seful statului a precizat ca a cerut datele pentru ulltimele 24 de ore si in total s-au efectual peste 20. 000 de testari, fapt care ar plasa tara noastra in randul statelor care testeaza mult.

Klaus Iohannis: Lupta impotriva clanurilor este de durata!. Atac dur la adresa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, unde a spus ca la Ministerul Afacerilor Interne MAI), exista o preocupare reala, iar aceasta problema nu se poate rezolva peste noapte.

Ultima ora. Vaccinul anti-COVID-19 aparut in Rusia, folosit si in spitalele din Romania? Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de miercuri ca nu va opta pentru vaccinul anti-COVID-19 anuntat de Rusia. in ciuda vestii bune anuntate de Vladimir Putin, presedintele Romaniei a oferit argumente pertinente pentru refuzul sau de a-l folosi in spitalele romanesti. in acest moment nu exista un vaccin anti-COVID aprobat in Uniunea Europeana in .

Klaus Iohannis, cu alta femeie la Ziua Marinei. Ce facea Carmen Iohannis in tot acest timp

Klaus Iohannis si-a facut aparitia langa alta femeie la Ziua Marinei. Cine era aceasta si ce facea sotia presedintelui Romaniei in tot acest timp? Iohannis, aparitie alaturi de alta femeie la Ziua Marinei Pandemia de coronavirus a dat peste cap multe evenimente, dar cu toate astea sunt cateva care s-au pastrat, dar organizate cu restrictiile .

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice vanzarea participatiilor statului la companii nationale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, transmite Administratia Prezidentiala. Actul normativ prevede interzicerea, timp de doi ani, a instrainarii participatiilor statului la companiile si societatile nationale, la banci, cat si la oricare alta societate la care e actionar statului, indiferent de cota de participatie detinuta, conform news. ro.

De ce respinge Klaus Iohannis primul vaccin anti-Covid-19. A spus totul public

Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca Romania nu va rezerva doze din vaccinul anuntat de Rusia ca fiind primul vaccin impotriva coronavirusului din lume. Klaus Iohannis a motivat spunand ca nu exista validari externe pentru solutia anuntata de Vladimir Putin.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )