Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis la CSM: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis la CSM: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Iohannis a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis la CSM: Justitia este si trebuie sa ramana independenta. O sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. / Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Potrivit Constitutiei, presedintele Romaniei prezideaza sedintele CSM la care participa. Seful statului a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

Klaus Iohannis, la CSM: Justitia, sa ramana independenta. Am afirmat si o sa mai afirm, spre disperarea unor politicieni, ca cei cu probleme penale nu au ce cauta la conducerea statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la sedinta CSM, in care se prezinta raportului de activitate al Cosiliului si are loc alegerea noii conduceri a institutiei. in discursul.

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi

ACTUALIZARE 11:56 Iohannis: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat, astazi, la CSM, speranta si increderea ca judecatorii Curtii Constitutionale CCR) se vor apleca cu timp, cu mult profesionalism si cu multa obiectivitatea asupra aspectelor contestate in legile justitiei, despre care a spus ca au fost adoptate fara transparenta, printr-o procedura neclara, ad-hoc, cu pumnul in gura opozitiei si sub presiunea timpului. *ACTUALIZARE 10:05 Sedinta plenului CSM a inceput.

Zi importanta la CSM: Klaus Iohannis participa la sedinta in care se alege noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii(VIDEO)

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la sediul CSM la ora 10,fara a face declaratii la intrarea in sediul institutiei. Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la sedinta CSM.

Presedintele Klaus Iohannis participa la prima sedinta a CSM pentru anul 2018, unde se alege noua conducere a Consiliului: 2017 a fost un an foarte complicat politic pentru Romania

Sedinta CSM in care se va alege noua conducere a inceput vineri in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Vreau sa felicit CSM pentru activitatea din anul 2017, un an foarte complic.

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri, incepand cu ora 10. 00, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017. Aceasta va fi prima aparitie publica a sefului statului din acest an.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR asupra legii pentru aprobarea OUG 96/2016

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 96/2016 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniile educatiei, cercetarii, formarii profesionale si sanatatii, motivand ca a fost adoptata de Parlament cu incalcarea Constitutiei.

Klaus Iohannis participa vineri la sedinta CSM: Tactica presedintelui in cazul Legilor Justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care se va alege o noua conducere, anunta Administratia Prezidentiala. De asemenea, la sedinta.

Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici

Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici. Klaus Iohannis a declarat in sedinta CSM ca politicienii cu probleme penale nu au ce cauta in fruntea statului pentru ca.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a replicat presedintelui Klaus Iohannis in sedinta CSM ca nu el a fost cel care a predat proiectul legilor Justitiei catre Comisia speciala, ci comisia l-a invitat, dupa care a insusit proiectul ca initiativa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3222 seconds )