Libnet.ro
UNICEF

07:00

KLAUS IOHANNIS A DECIS: Costel Alexe, urmarit penal de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS A DECIS: Costel Alexe, urmarit penal de DNA

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde cererii Parchetului General pentru demararea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, care in prezent este presedinte al Consiliului Judetean Iasi. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Costel Alexe, dupa ce DNA l-a acuzat ca a primit spaga 22 de tone de tabla

Fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a reactionat luni seara dupa ce DNA a anuntat ca este cercetat de procurori pentru o spaga de 22 tone de tabla in perioada martie-aprilie 2020, perioada in care Romania era lovita in plin de pandemia de coronavirus.

Costel Alexe, acuzat de DNA pentru luare de mita

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL, este acuzat de procurorii DNA pentru luare de mita si instigare la delapidare.

Presedintele Klaus Iohannis a decis: Fostul ministru Costel Alexe poate fi urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru inceperea urmarii penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a admis astfel cererea procurorilor.

Prima reactie din PSD dupa ce Costel Alexe a fost acuzat de DNA de luare de spaga

Senatorul Maricel Popa, liderul PSD Iasi, a declarat, luni, ca presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe, i-a pacalit pe ieseni si face judetul de rusine. Acesta a subliniat ca singurul gest onorabil pentru Alexe ar fi sa-si dea demisia.

Reactia senatoarei Diana Sosoaca dupa ce Costel Alexe a fost acuzat DNA de luare de spaga

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reactionat, luni, la Antena 3, dupa ce fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a fost acuzat de DNA ca a luat spaga 22 de tone de tabla.

DNA il vrea penal pe boierul Costel Alexe din Sculeni

DNA a solicitat presedintelui Klaus Iohannis incuviintarea pentru inceperea urmaririi penale a fostu.

Ce avere are PNL-istul Costel Alexe, ministrul tabla cercetat acum de DNA

Astazi este urmarit penal de DNA, iar in urma cu jumatate de an iesea la iveala imperiul sau imobiliar si afacerile secrete. Este vorba despre Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL.

Klaus Iohannis da unda verde DNA pentru urmarirea penala a fostului ministru Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale pe numele lui Costel Alexe, fostul ministru al Mediului si actual sef al CJ Iasi, in urma cererii venite din partea procurorilor DNA.

Iohannis da unda verde DNA pentru urmarirea penala a lui Costel Alexe Fostul ministru liberal al Mediului e acuzat de luare de mita

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat marti cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe.

Costel Alexe, acuzat de luare de mita. DNA cere incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, actual sef al CJ Iasi

DNA ii cere presedintelui Klaus Iohannis incuviintarea urmaririi penale pentru Costel Alexe, fost ministru al Mediului in Guvernul Orban si actual presedinte al Consiliului Judetean Iasi. El este acuzat ca ar fi primit mita de la un combinat siderurgic 22 de tone de produse din tabla, pentru alocarea cu titlu gratuit catre combinat a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera. DNA nu mentioneaza explicit numele lui Alexe in comunicatul de presa, insa surse judiciare au precizat pentru HotNews. ro ca este vorba despre acesta. Alexe, surprins de anuntul DNA, care il acuza de luare de mita: Nu am cerut si nu am luat foloase necuvenite cu incalcarea legii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )