Libnet.ro
UNICEF

07:15

KLAUS IOHANNIS: Decizia sa deschidem scolile este corecta si necesara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Decizia sa deschidem scolile este corecta si necesara

Anul scolar va incepe la 14 septembrie si alegerile locale se vor desfasura la 27 septembrie, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o, ieri, la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara. El a incurajat parintii sa trimita copiii la scoala.

VIDEO Klaus Iohannis: Decizia de a deschide scolile, desi nu e usoara, e corecta si necesara Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii, e exclus asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a aparat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, decizia de redeschidere a scolilor, in conditiile in care limitarea accesului la educatie are consecinte majore asupra generatiilor tinere. Per ansamblu, seful statului este multumit de modul in care autoritatile centrale, locale si profesorii au gestionat redeschiderea anului scolar si, daca admite ca exista si exceptii, acestea urmeaza a fi rezolvate punctual.

IOHANNIS: Decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara

Klaus Iohannis a afirmat azi ca decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se asteapta ca, la alegerile locale din 27 septembrie, PNL sa onbtina un rezultat record, iar PSD sa nu mai detina jumatate dintre pozitiile din administratia locala.

Klaus Iohannis: Nici din aceasta campanie electorala nu lipsesc initiativele complet demagogice, cu mariri de venituri inaplicabile. Campionul populismului fara acoperire este, ca de obicei, PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, ca este important ca alegerile locale sa aiba loc pentru ca provizoratul si lipsa de legitimitate.

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noul Cod Silvic, care prevede mai multe modificari prin care ar trebui sanctionate mai aspru taierile ilegale si violentele impotriva padurarilor. Nu rezolva problema combaterii taierilor ilegale. Este o simpla cosmetizare, nu o reforma reala a politicilor forestiere nationale, sustine WWF, intr-o scrisoare transmisa presedintelui, in urma cu o saptamana, anunta Digi24.

Klaus Iohannis, despre o posibila remaniere guvernamentala: O poveste simpla de campanie. Nu s-a discutat asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la zvonurile privind o posibila remaniere guvernamentala, ca este o poveste simpla de campanie. intrebat despre posibilele plecari din Executiv.

De ce sunt interzise protestele in Romania si cand ar putea fi din nou permise. Explicatia lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Relaxarea masurilor in contextul COVID-19 nu presupune si unda verde la proteste. Care este motivul si ce urmeaza sa faca autoritatile in acest sens, a dezvaluit Klaus Iohannis in cadrul unei.

PSD il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: Trist presedinte

Critici dure au fost aduse la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Trist presedinte, jalnic profesor!, spune presedintele PSD despre seful statului. PSD il desfiinteaza pe Klaus Iohannis Marcel Ciolacu critica atitudinea lui Klaus Iohannis cu privire la inceperea noului an scolar si declaratia acestuia despre elevii care se obisnuiesc repede cu lucrurile mai putin placute. Ciolacu .

Pensii 2020. Se majoreaza cu 40%?! Klaus Iohannis a dat raspunsul asteptat de toate lumea

Miercuri, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a vorbit intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, despre legea care majoreaza pensiile cu 40 la suta. Ce a spus Klaus Iohannis despre majorarea pensiilor La conferinta de presa, presedintele Romaniei a vorbit despre posibilitatea ca Parlamentul sa modifice legea prin care pensiile au fost majorate doar cu 14% .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )