Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 20,15

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 20,15

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, incepand cu ora 20:15, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 20.15

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa de la ora 20. 15, aceasta fiind prima iesire sefului de stat din ultimele saptamani.

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 20:15

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi o conferinta de presala ora 20:15. Conferinta va avea loc la Palatul Cotroceni, in Sala Unirii, anunta Administratia Prezidentiala.

VIDEO Klaus Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa; o incercare jalnica si neconvingatoare / M-am intalnit azi cu Dancila si Dragnea / Momentan, nu vad motive de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile din ultimele zile la adresa Directiei Anticoruptie sunt atacuri din partea unor penali, de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna. Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa. Aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, a spus seful statului. Iohannis a informat totodata ca a avut in cursul zilei, la Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul guvern. Seful statului a precizat ca a discutat cu cei doi si despre Justitie, exprimandu-si nemultumirea ca exista un nou scandal legat de DNA in spatiul public. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )