Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 14 LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 14 LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa de la ora 14, la Palatul Cotroceni. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Legea se impune, nu se discuta

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, si le-a atras atentia romanilor sa respecte starea de urgenta pentru a nu primi amenzi.

VIDEO Klaus Iohannis: Legea se aplica, se impune, nu se discuta. Cine nu se conformeaza va fi amendat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca legislatia privind combaterea pandemiei de coronavirus trebuie respectata de toata lumea si a avertizat ca cine nu se conformeaza va fi amendat. Legea se aplica, se impune, nu se discuta, a subliniat el.

Klaus Iohannis: ii asigur pe medici ca ne facem treaba pentru a le asigura tot ce au nevoie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis medicilor romani ca se fac demersuri serioase pentru ca ei sa aiba la dispozitie tot ce au nevoie si pentru a-si putea continua activitatea in conditii sigure.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am gasit producatori romani care fac materiale de protectie

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul si cu ministrii din Guvernul Orban la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

Klaus Iohannis, mesaj pentru populatie in plina stare de urgenta: Cine nu respecta legea va fi amendat. Legea se aplica, nu se discuta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, romanilor ca toate masurile impuse de autoritati in cadrul starii de urgenta au fost luate pentru protejarea sanatatii populatiei. in acest context, s.

Klaus Iohannis:Legea se aplica, nu se discuta. Cine nu se conformeaza cu masurile autoritatilor va fi amendat

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel miercuri la romanii care nu respecta recomandarile autoritatilor in privinta starii de urgenta. Acesta a subliniat ca legea se aplica, nu se discuta, amintind ca pana in prezent s-au facut peste 870. 000 de controale si s-au aplicat 78. 000 de amenzi.

Klaus Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis producatorilor autohtoni sa vina cu idei catre guvernanti, pentru ca, in contextul crizei de echipamente medicale provocata de pandemia de coronavirus, se doreste promovarea produselor romanesti.

Klaus Iohannis: Haideti sa lasam intervalul orar 11-13 doar pentru varstnici. Sa-i protejam pe pensionarii nostri

Klaus Iohannis a facut un nou apel la populatia Romaniei sa respecte recomandarile facute de autoritati in aceasta perioada de criza pentru a limita raspandirea infectiei cu coronavirus.

Klaus Iohannis: Avem aproape 2000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Este deja foarte mult. Sa-i protejam pe cei de peste 65 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut din nou apel, luni, la cetatenii romani sa respecte recomandarile autoritatilor pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Totodata, seful statului a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )