Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis, declaratii privind Pilonul II de pensii: Astept raspunsuri mai convingatoare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii privind Pilonul II de pensii: Astept raspunsuri mai convingatoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cu privire la explicatiile guvernantilor privind Pilonul II si banii pentru pensii si salarii ca asteapta de la acestia raspunsuri mai. continuă pe Antena3

Iohannis, despre modificarile la Pilonul II de pensii: ii somez pe guvernanti sa isi revina.Sunt banii romanilor, nu banii statului. PSD sa nu se atinga de ei!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, intrebat despre proiectul privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii, ca aceasta abordare este la limita unei guvernari diletante foarte toxice si i-a somat pe guvernanti sa isi revina si sa clarifice odata pentru totdeauna care este intentia lor legata de Pilonul II.

Seful Comisiei de prognoza sustine ca propunerea privind Pilonul II de pensii a fost introdusa din greseala n programul guvernului

Presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu, sustine ca propunerea privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii a fost trecuta din greseala in programul legislativ al guvernului pentru perioada mai-decembrie, potrivit Digi 24.

Klaus Iohannis, despre autostrazi: Atentionarea mea nu a fost facuta cu rautate. S-au facut progrese, dar lucrurile trebuie sa se miste cu alta viteza

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 15. LIVE TEXT si VIDEO .

Klaus Iohannis, prima reactie in scandalul momentului: Am decis sa nu comentez in niciun fel!

Presedintele Klaus Iohannis participa in luni seara, la un eveniment organizat la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti. Este prima aparitie publica a Presedintelui, dupa ce Ludovic Orban i-a.

Vicepremierul Paul Stanescu: Klaus Iohannis cred ca e dezinformat. Bani de pensii sunt

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis este dezinformat in privinta situatiei referitoare la Pilonul II si a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii. Bani de.

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

Iohannis cere clarificari privind Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca ii someaza pe guvernanti sa clarifice o data pentru totdeauna care este intentia lor legata de pilonul II de pensii, avand in vedere ping-pongul de declaratii facute pe acest subiect. , informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: ii somez pe guvernanti sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa clarifice ce intentioneaza sa faca cu Pilonul II de pensii deoarece in joc sunt banii romanilor care au contribuit cu bani in acest.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a somat guvernul sa-si revina, dupa aparitia unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru sase luni a platilor la Pilonul II de pensii, afirmand ca avem de-a face cu o abordare care este deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice.

Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )