Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 18. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul SUA si a salutat numarul mare de trupe americane din Romania

Ultima zi de mandat a lui Donald Trump la Casa Alba coincide si cu ultima zi ca ambasador SUA in Romania a lui Adrian Zuckerman. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe inaltul oficial cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce si, in discursul de multumire a activitatii lui Zuckerman la Bucuresti, a salutat prezenta crescuta a trupelor americane in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti, luni, la ora 18

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora pe ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Pa.

Ce eficacitate are vaccinul ales de Klaus Iohannis impotriva COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat astazi la ora 10:00 impotriva COVID-19. Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Spitalul la care se va avccina Klaus Iohannis anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis se va imuniza anti-COVID, astazi, la ora 10:00, la Centrul de vaccinare .

Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a lui Adrian Zuckerman: Reiterez interesul crescut al Romaniei pentru o prezenta militara americana sporita pe teritoriul tarii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni, la Cotroceni, pe Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce. Acesta isiincheie mandatul de ambasador al Statelor Unite la.

Ambasadorul SUA, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: A luat sfarsit vechea domnie a coruptiei, nepotismului si criminalitatii organizate

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei Stelian Ion, ca Romania isi continua drumul pe o cale stralucita si optimista, concluzia sa fiind ca a luat sfarsit vechea domnie a coruptiei, nepotismului si criminalitatii organizate, care incerca sa fure speranta si viitorul generatiilor de romani, iar statul de drept a fost consolidat in Romania.

Ambasadorul SUA s-a intalnit cu ministrul justitiei, la final de mandat: A luat sfarsit vechea domnie a coruptiei, nepotismului si criminalitatii organizate

Ambasadorul american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, spune ca statul de drept a fost consolidat in Romania, iar epoca in care domneau coruptia, nepotismul si criminalitatea organizata s-a incheiat, convingere cu care a plecat si de la recenta intalnire cu noul ministru al Justitiei, Stelian Ion. Cei doi au avut o intrevedere miercuri, potrivit unei declaratii de presa emise sambata de diplomatul american care isi incheie mandatul.

Ambasadorul SUA in Romania, din nou la Timisoara. Zuckerman sprijina deschiderea unei filialeAmChamin Timis

Alin Nica, presedintele CJ Timis a discutat cu Ambasadorul SUA despre deschiderea unei filialeAmChamin Timis. Se doreste si o sectie dedicata Revolutiei din Timisoara in viitorul Muzeu al Victimelor Comunismului din Washington.

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )