Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni: E momentul unei noi etape in Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni: E momentul unei noi etape in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis depune juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni. Patriarhul Daniel va binecuvanta investitura

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, sambata, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

Klaus Iohannis depune juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, sambata, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

Figuri de pe prima scena a societatii romanesti, reunite sambata la Palatul Parlamentului: Klaus Iohannis depune juramantul pentru al doilea mandat de presedinte, intr-o sedinta solemna (VIDEO)

Palatul Parlamentului desfasoara, sambata, o sedinta solemna. Klaus Iohannis va depune formal juramantul pentru al doilea mandat de presedinte. La ceremonie au mai fost invitati fostii sefi de stat.

Presedintele Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Cum a aparut Klaus Iohannis la depunerea juramantului. Neasteptat ce s-a vazut pe gatul presedintelui

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Seful statului a spus ca va fi presedintele tuturor romanilor. La evenimentul organizat in Parlament, Iohannis s-a prezentat foarte elegant si a purtat papion la gat. Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat la Cotroceni Profund onorat de .

VIDEO Iohannis a depus juramantul: Sa depasim marasmul tranzitiei Legislatia trebuie eliberata de populismul nociv Dragi romani de pretutindeni, si noua ne este dor de voi si va asteptam acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat de sef al statului, sambata, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Iohannis a precizat ca obiectivul mandatului sau este modernizarea administratiei, refacerea increderii cetatenilor in institutiile statului, eliminarea birocratiei si simplificarea legislatiei, legislatie care trebuie eliberata de orice forma nociva de populism. Presedintele a mai spus ca va continua sa sprijine lupta anticoruptie, iar profilul international al Romaniei va fi consolidat. in finalul discursului de inaugurare, el a adresat un mesaj romanilor din afara tarii, transmitandu-le ca devotamentul lor este de nepretuit si ii asteapta acasa.

Klaus Iohannis a facut bilantul primului mandat: Cel mai mare castig, mentinerea cursului democratic si proeuropean al Romaniei. OUG 13 nu a intrat in vigoare, amnistia si gratierea - prioritati zero pentru PSD - nu au fost obtinute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannia a subliniat ca ultimii cinci ani au adus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )