Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis, despre aderarea la Schengen: PSD-istii sunt de vina. Nu vrea nimeni sa-si conexeze sistemele foarte sensibile cu o tara care nu poate tine in frau coruptia

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre aderarea la Schengen: PSD-istii sunt de vina. Nu vrea nimeni sa-si conexeze sistemele foarte sensibile cu o tara care nu poate tine in frau coruptia

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la Iasi despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen si a explicat ca tara noastra nu a fost primita inca in aceasta zona pentru ca restul statelor nu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre votul incepand de la 16 ani: Sunt perfect de acord. Ce conditie a pus seful statului

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este de acord ca tinerii sa poata vota incepand de la 16 ani, cu o conditie: pana la aceasta varsta, cetatenii trebuie sa fie informati cu privire la principiile de.

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la.

Klaus Iohannis: Va promit ca vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Presedintele Klaus Iohannis a promis inaintea summitului de la Sibiu ca Romania va intra in cele din urma in spatiul Schengen si ca vom scapa si de MCV. Totodata, seful statului a subliniat ca exista politicieni romani care au aratat Europei ca nu avem numai o fata frumoasa si ca unii dintre ei ataca justitia si institutiile europene.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD nu suntem in Schengen

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, astazi, ca amanarea deciziei de aderare a Romaniei la spatiul Schengen a fost determinata de preluarea puterii de catre Partidul Social Democrat PSD).

Klaus Iohannis: Din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen, pentru ca in 2016 eram foarte aproape de aderare, dar alegerile au fost castigate de PSD, care a inceput sa faca praf justitia.

Klaus Iohannis: Va promit ca nu azi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promis joi, la sosirea in Piata Mare din Sibiu, la Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, ca in curand Romania va deveni parte a Spatiului.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Dan Nica: Mi-e rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis

Eurodeputatul Dan Nica a declarat, la mitingul PSD de la Galati, ca ii este rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis din cauza faptului ca nu a ridicat problema Spatiului Schengen la Summitul de la Sibiu.

Dan Nica, la mitingul electoral PSD de la Galati: De multe ori in PE am fost trist. Mi-e rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis

Eurodeputatul Dan Nica a declarat, sambata, la Galati, ca ii este rusine cu un presedinte precum Klaus Iohannis din cauza faptului ca nu a ridicat problema Spatiului Schengen la Summitul de la Sibiu, chestiune din cauza careia sufera 5 milioane de romani, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )