Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Klaus Iohannis i-a schimbat din functii. Decizia de ultima ora luata de presedinte

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretele de rechemare a unor ambasadori romani din functiile detinute in diferite tari. Lista cuprinde nume importante de diplomati ce au detinut aceasta functie pana astazi. Klaus Iohannis i-a schimbat din functii Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind revocarea unor ambasadori romani. Printre diplomatii reamintiti in .

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Presedintele Klaus Iohannis, despre escaladarea tensiunilor in Mediterana de Est: Daca vorbim despre Turcia, atunci este evident ca trebuie sa avem in vedere intregul palier de probleme (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a raspuns la intrebari legate de doua dintre subiectele de politica externa care suscita interes la nivel european, si.

Klaus Iohannis, despre o eventuala aplicare a majorarii de pensie de anul viitor: Trebuie sa tinem cont de constrangerile bugetare (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca trebuie tint cont de constrangerile bugetare pentru a putea fi majorata pensia si in anul 2021. Klaus Iohannis: Sustin cu mare entuziasm.

Klaus Iohannis, despre masurile de relaxare in contextul pandemiei: Cred ca Romania a actionat cu suficient de multa precautie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 16 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca regreta masurile de relaxare adoptate in Romania, in contextul epidemiei de COVID-19 si daca.

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: Este o mare realizare. Trebuie sa recunoastem acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei, ca aceasta realizare contribuie cu certitudine la imbunatatirea vietii in Bucuresti.

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Klaus Iohannis, despre numarul de procurori delegati la Parchetul European: Am auzit de un schimb de corespondenta. Voi avea o discutie cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Parchetul European a solicitat Romaniei sa aprobe un numar cuprins intre 20 si 30 de procurori care vor investiga fraudele cu fonduri europene, insa ministerul justitiei a anuntat ca accepta doar 10.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )