Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre campanie de vaccinare contra COVID: Prima sarja de vaccin, una simbolica

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre campanie de vaccinare contra COVID: Prima sarja de vaccin, una simbolica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca prima transa de vaccin impotriva COVID-19 va fi una simbolica si ar putea ajunge la noi in tara in perioada sarbatorilor de iarna, mai exact intre Craciun si Revelion. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Orban din fruntea Guvernului dupa alegeri: Este un gest onorabil. Daca se formeaza o coalitie care are majoritate in Parlament si il propune pe Ludovic Orban il accept

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor alegerilor este un gest onorabil. Ce spune Klaus Iohanniss.

Klaus Iohannis: Nu vreau sa avem discutii in contradictoriu si daunatoare dupa formarea Guvernului Ca Presedinte, astept sa se formeze o majoritate si sa imi propuna un nume (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat miercuri daca a intervenit in negocierile pentru formarea Guvernului si care crede ca este solutia potrivita pentru depasirea impasului. Partidele de.

Klaus Iohannis, decizie istorica. E prima data in 6 ani cand face asta

Presedintele Klaus Iohannis merge intr-o vizita oficiala la Chisinau in Republica Moldova. Seful statului roman il va intalni pe presedintele ales, Maia Sandu. Este pentru prima data in 6 ani cand Klaus Iohannis face asta Klaus Iohannis merge in Republica Moldova in semn de sustinere a presedintelui ales, Maia Sandu. Sefii de stat se vor .

Klaus Iohannis a convocat o sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, astazi la ora 15:00, o sedinta de lucru privind gestionarea pandemiei de COVID-19.

Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, avorbit miercuri, pentru B1 TV,despre campania de informare in privinta vaccinarii anti-Covid-19. Este o realitate cu.

Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta. La o dezinformare nu poti raspunde altfel decat printr-o informare corecta, stiintifica si sustinuta (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, avorbit miercuri, pentru B1 TV,despre campania de informare in privinta vaccinarii anti-Covid-19. Este o realitate cu.

Inamicul no. 1 al lui Klaus Iohannis a murit. El a scos adevarul la iveala despre casele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, sunt mplicati intr-un dosar nefinalizat nici pana astazi. Este vorba de celebrul proces Sase case, iar dezvaluirile pe aceasta tema erau facute de un jurnalist din Sibiu. Pe numele sau, Marius Albin Marinescu, jurnalistul a fost primul care scotea la iveala ilegalitatile din spatele acestei averi.

KLAUS IOHANNIS: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa prima runda de consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament, ca inca nu sunt intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )