Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope din Romania: E un fenomen pe care il observam cu ingrijorare

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre clanurile interlope din Romania: E un fenomen pe care il observam cu ingrijorare

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, la Palatul Cotroceni, Presedintele Romaniei a abordat, printre altele, si problema clanurilor interlope din Romania. E un fenomen pe care il observam cu. continuă pe B1

IOHANNIS DESPRE CLANURILE INTERLOPE: Nu se poate repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat in 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, intrebat despre clanurile interlope din Romania si despre scandalurile recente, ca nu se poate repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat in 30 de ani, amintind de cei trei ani de guvernare PSD in care PSD a incercat cu toata forta sa puna cizma pe gatul justitiei.

Basescu, despre clanurile interlope: O sa ajungem sa ne fie frica sa mergem pe strada, daca statul nu face ce trebuie

Fostul presedinte Traian Basescu spune, despre situatia interlopilor din Romania, ca institutiile statului au ajuns sa aiba o atitudine defensiva fata de aceste clanuri, iar asta trebuie sa se schimbe, pentru ca altfel vom ajunge sa ne fie frica sa iesim din case.

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Traian Basescu, despre clanurile interlope: Odata diminuata activitatea in strainatate, isi vor extinde activitatile in Romania. O sa ajungem sa ne fie frica sa iesim pe strada daca statul nu face ce trebuie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca institutiile statului au ajuns sa aiba o atitudine defensiva in raport cu retelele de crima organizata, or acest lucru trebuie sa se schimbe, altfel vom ajunge.

Dosarul 10 August. Klaus Iohannis: Mi-as fi dorit sa nu existe acea guvernare PSD care a considerat ca e bine sa ii gazeze pe romani. Vinovatii sa fie trasi la raspundere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca e destul de rau daca dureaza prea mult solutionarea dosarului 10 August, dar important este sa se faca dreptate si adevaratii vinovati sa plateasca. Am.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a lansat o diversiune. Romanii au fost mintiti!

Ion Cristoiu afirma, in cel mai nou editorial al sau, ca declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre luarea unei decizii privind desfasurarea alegerilor locale la 27 septembrie sunt, de fapt, o diversiune. Potrivit jurnalistului, o decizie in acest sens era deja luata.

Iohannis da vina pe PSD pentru rafuielile intre clanurile interlope: Au vrut sa distruga legile Justitiei, sa-i apere pe penali in detrimentul oamenilor

Klaus Iohannis ii considera vinovati pentru rafuielile intre clanurile de interlopi pe cei din PSD, deoarece acestia ar fi incercat sa distruga legile Justitiei si sa-i apere pe penali.

Viziteu (USR): Cer presedintelui Iohannis si premierului Orban sa faca din lupta cu clanurile interlope o prioritate nationala

Deputatul Lucian Stanciu-Viziteu, membru in Comisia de control a activitatii SRI, solicita presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban sa faca din lupta impotriva clanurilor intelope o prioritate nationale deoarece acestea trebuie destructurate de urgenta.

Averile impresionante ale sefilor institutiilor de stat: Cine este bugetarul care a incasat in 2019 venituri de aproape patru ori mai mari decat ale presedintelui Klaus Iohannis

Sefii celor mai importante institutii de reglementare din Romania incaseaza anual de la stat venituri ce le depasesc de cateva ori pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis. Fie ca este vorba despre.

Cat de bogata e femeia din umbra lui Klaus Iohannis. Ce salariu castiga Delia Dinu de la Administratia Prezidentiala si ce avere are - GALERIE FOTO

Multi au vazut-o adesea in preajma presedintelui Klaus Iohannis, e prezenta la toate intalnirile oficiale, dar prea putine informatii se stiu despre ea. Delia Dinu, caci despre ea este vorba, este consilier prezidential, seful departamentului Protocol si castiga un salariu de cateva mii de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )