Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre o eventuala schimbare a lui Maior: SRI functioneaza in parametri normali

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre o eventuala schimbare a lui Maior: SRI functioneaza in parametri normali

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca nu intentioneaza sa faca vreo schimbare la SRI. intrebat daca George Maior ar trebui schimbat de la sefia SRI, seful. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Am vrut sa fie o relatie de lucru. Nu avem pact de coabitare/ Nu la TV se dau temele/ Nu voi da replici privind OUG pe plagiat in presa

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, la Adevarul Live, despre relatia cu Victor Ponta, despre care a spus ca este de lucru si normala. De asemenea, el a afirmat ca nu isi va exprima opinia privind ordonanta de urgenta pentru plagiat in presa, insa ca nu este de acord sa se dea legi pentru o singura persoana.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Raspundem de bunul mers al Romaniei. Lucrurile au intrat in normalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarullive, despre relatia cu Victor Ponta, afirmand ca este o relatia presedinte-premier normala. Asa am vrut sa fie relati.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre scurgerile de informatii: Nu trebuie sa exageram, sa nu ajungem la TELEJUSTITIE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Adevarul Live ca prin declaratia referitoare la scurgerile din dosare s-a referit la faptul ca nu trebuie sa ajungem la fenomenul de telejustitie.

Klaus Iohannis, despre discutiile cu partidele politice: Singura tema este bugetul pentru Aparare, care trebuie sa fie 2% din PIB (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca la inceputul saptamanii viitoare va purta discutii cu partidele politice, singura tema fiind cea a bugetului pentru Aparare. Tema discutiei este bugetul pe.

Klaus Iohannis, despre ridicarea MCV: Eu vreau sa devenim atat de buni incat acest instrument sa nu mai fie necesar

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intr-un interviu, ca declaratia sa privind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) a fost un apel la munca si la indeplinirea acelor obiective care.

Klaus Iohannis, despre scurgerile de informatii: Nu trebuie sa exageram, sa nu ajungem la fenomenul telejustitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, ca prin declaratia referitoare la scurgerile din dosare s-a referit la faptul ca nu trebuie sa ajungem la fenomenul de.

Klaus Iohannis, despre faptul ca procurorul general ar trebui sa fie membru CSAT: Lupta anticoruptie tine de securitatea nationala. Cred ca e o chestiune care trebuie bine judecata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, afirmatia facuta in cadrul sedintei CSM, potrivit careia e important ca procurorul general sa fie membru CSAT. N-am.

Iohannis, despre noile numiri de la SRI si SIE: Saptamanile urmatoare voi comunica concluzia.

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca saptamanile viitoare va analiza problema numirii unor noi sefi la SRI si SIE. Saptamanile urmatoare voi analiza aceasta chestiune si voi comunica concluzia, pentru ca nu o am.

Sebastian Huluban, fost secretar de stat in MApN, a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit, marti, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe Sebastian Huluban, fost secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale si fost sef al Departamentului pentru politica de aparare din MApN, in perioada mai 2012 - martie 2014. Doctor in istorie al Universitatii Bucuresti, Sebastian Huluban este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Huluban este fost ziarist la publicatia oradeana Jurnalul de dimineata si fost sef de cabinet a lui Liviu Maior, fost ministru al Invatamantului si tatal lui George Maior, actualul director al SRI.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )