Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti seara, masura inghetarii salariilor in sectorul de stat, in contextul crizei economice agravate de pandemie. Este o masura care a determinat mai multe sindicate, intre care ale politistilor si ale lucratorilor din sectorul sanitar, sa organizeze actiuni de protest. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre crearea unui certificat de vaccinare: Nu este o idee buna. Prin asta s-ar crea un cadru de discriminare care este inacceptabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera o idee buna crearea unui certificat de vaccinareanti-Covid-19, deoarece s-ar crea un cadru.

Klaus Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca masura inghetarii salariilor i se pare una justa sica trebuie sa fim foarte constienti ca economia a suferit. Masura inghetarii.

Klaus Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa. Trebuie sa fim constienti ca economia a suferit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca masura inghetarii salariilor i se pare una justa sica trebuie sa fim foarte constienti ca economia a suferit. Masura inghetarii.

Klaus Iohannis, despre situatia lui Costel Alexe: Daca va fi cercetat penal, atunci, cu siguranta, m-as astepta cel putin sa se autosuspende din functiile pe care le detina

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, marti seara, in cadrul primei conferinte de presa din acest an, despre situatia lui Costel Alexe, care este acuzat de procurorii anticoruptie de luare de mita.

Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea impotriva COVID-19: Trebuie promovata mult mai intens. Motoarele necesita inca foarte multa turare

Presedintele Klaus Iohannis a declatrat marti seara ca in prezent campania de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19 ar trebui a s edesfasoare mult mai intens. Seful statului a apreciat ca in ce.

Klaus Iohannis, despre scandalul schimbarii directorilor din mii de scoli: Banuiesc ca undeva, prin vara vom avea primul val de concursuri pentru aceste functii de conducere

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat martis eara in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni cum comenteaza schimbarea din functie a mii de directori. Seful statului a apreciat ca aceasta.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Sindicalistii din Sanatate protesteaza fata de inghetarea salariilor

Federatia Sanitas incepe de astazi marti o serie de actiuni de proteste anti-guvernamentale, pe fondul aparitiei OUG nr. 2262020, care prevede inghetarea salariilor bugetarilor in acest an.

Sindicatele din Sanatate protesteaza fata de inghetarea salariilor bugetarilor

Federatia Sanitas incepe o serie de actiuni de proteste anti-guvernamentale, pe fondul aparitiei OUG nr. 2262020, care prevede inghetarea salariilor bugetarilor in acest an, scrie G4Media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )