Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ bine venit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul bine venit facand referire la ingrijorarea premierului de a.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ binevenit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul binevenit facand referire la ingrijorarea premierului de a nu.

Ce spune Klaus Iohannis despre numirea alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, de la Palatul Parlamentului, ca abordarea Guvernului, de a nu organiza alegeri partiale in localitatile unde s-au eliberat functiile de primari, de presedinti de consilii judetene, sau de parlamentari estegresita.

Victor Ponta: Voi discuta cu Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso si despre nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltarii

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat astazi de liberali cu distinctia I.C. Bratianu

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la un eveniment organizat de liberali, cu prilejul implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Cu aceasta ocazie, Iohannis va primi din partea PNL distinctia I. Bratianu.

Iohannis, la aniversarea a 140 ani a PNL: Mi-a fost dor de voi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL, ca a simtit lipsa Partidului National Liberal.

Klaus Iohannis va primi din partea liderilor PNL distinctia I.C.Bratianu

Presedintele Romaniei va participa maine la manifestarea organizata de PNL cu ocazia implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Este vorba de participarea la concertul aniversar PNL - 140 de ani de.

Klaus Iohannis, intrebat daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL: Sigur ca da

Klaus Iohannis a raspuns cu formula Sigur ca da cand un ziarist l-a intrebat in conferinta de presa de luni daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL in cazul in care liberalii vor putea forma o majoritate in Parlament.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )