Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: Mi s-ar parea nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: Mi s-ar parea nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, referindu-se la majorarea pensiilor cu 40%, planificata pentru luna septembrie, ca i s-ar parea nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei si ca ii va ruga pe guvernanti sa ia in calcul ca pensionarii sunt o categorie vulnerabila. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: Mi s-ar parea nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, referindu-se la majorarea pensiilor cu 40%, planificata pentru luna septembrie, ca i s-ar parea nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei si ca ii va ruga pe guvernanti sa ia in calcul ca pensionarii sunt o categorie vulnerabila.

Ce spune Iohannis despre majorarea pensiilor: E nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei. Sunt o categorie dezavantajata

Majorarea pensiilor trebuie analizata cu mare atentie, spune presedintele Klaus Iohannis, care sustine insa ca i s-ar parea nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota de plata a epidemiei.

Iohannis, intrebat despre majorarea pensiilor cu 40%: Guvernul trebuie sa gandeasca bine aceasta chestiune Mi pare nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota a epidemiei

Presedintele Iohannis a declarat marti seara, raspunzand unei intrebari legate de marirea pensiilor cu 40%, ca aceasta chestiune trebuie analizata cu mare atentie de guvernanti, iar cand vor avea suficiente date, la jumatatea anului, Guvernul trebuie sa ia o decizie. Va spun o chestiune care ma priveste pe mine: mi pare nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota a epidemiei, a declarat presedintele.

Ce spune Florin Citu despre majorarea pensiilor in toamna. De ce nu a mai taiat Guvernul lefurile demnitarilor

Ministrul de Finante, Florin Citu, sustine ca majorarea pensiilor cu 40%, in toamna, asa cum impune legea, e o decizie politica pe care va trebui sa o ia Guvernul Orban in ansamblu, nu doar Ministerul de Finante. Florin Citu a explicat, la Digi 24, de ce Executivul nu a mai taiat lefurile demnitarilor.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale si parlamentare: E prematur sa spunem ca vor fi in orctombrie, noiembrie, decembrie. Important e sa le facem cand nu va fi un pericol pentru popultaie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este prematur sa se vorbeasca despre o data fixa a alegerilor locale sau parlamentare. Seful statului a spus ca cel mai important criteriu pentru organizarea.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale si parlamentare: E prematur sa spunem ca vor fi in octombrie, noiembrie, decembrie. Important e sa le facem cand nu va fi un pericol pentru populatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este prematur sa se vorbeasca despre o data fixa a alegerilor locale sau parlamentare. Seful statului a spus ca cel mai important criteriu pentru organizarea.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Este una dintre masurile care trebuie foarte bine cantarite de Guvern si de Ministerul Finantelor

Intrebat daca Guvernul va avea bani pentru dublarea alocatiilor, presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa sustinuta marti seara ca Executivul si Ministerul Finantelor vor trebui.

Klaus Iohannis, despre solidaritatea bugetarilor in contextul crizei generate de COVID-19: Nu poate fi o masura de coercitie, ea trebuie sa vina de la fiecare. Sunt convins ca demnitarii vor intelege ca e importanta si in politica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca solidaritatea nu poate fi o masura de coercitie, raspunzand astfel unei legate de un posibil somaj tehnic in randul bugetarilor, pe fondul crizei generate de.

Presedintele Klaus Iohannis, despre starea de urgenta: Saptamana viitoare vom lua o decize daca o continaum sau o inlocuim Viata noastra a tuturor va ramane luni de zile sub semnul acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti seara in cadrul unei conferinte de presa ca exista posibilitatea ca in cursul saptamanii viitoare sa se iao decizie in privinta continuarii starii de.

Klaus Iohannis, despre romanii care s-au imbulzit pentru a pleca in strainatate: Au fost greseli de organizare A fost o mare dezamagire ca o tara care i-a chemat, i-a folosit, i-a muncit acolo i-a scos pe strada sa se descurce singuri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentatmarti in cadrul conferintei de presa despreproblemele organizatorice care i-au vizat pe muncitorii romani sezonieri care au fost nevoiti sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )