Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Situatia este buna. Peste 10.000 de scoli functioneaza cu prezenta fizica, aproximativ 6.000 de unitati functioneaza in scenariul galben (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Situatia este buna. Peste 10.000 de scoli functioneaza cu prezenta fizica, aproximativ 6.000 de unitati functioneaza in scenariul galben (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ca discutiile s-au axat pe revenirea elevilor, fizic, in scoli,precum si pe locul Romaniei Ed. continuă pe B1

IOHANNIS: Situatia este buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cu privire la redeschiderea scolilor, ca situatia este buna si a punctat ca este important ca restrictiile impuse sa fie respectate in continuare.

Klaus Iohannis: Situatia este buna dupa redeschiderea scolilor! Starea de alerta, prelungita cu o luna

Presedintele Klaus Iohannis face, joi dupa amiaza, o declaratie de presa in contextul aparitiei de noi cazuri de COVID-19 in scoli, dupa reluarea cursurilor in sistem prezential.

De astazi, peste 2,4 milioane de elevi se intorc in banci. Cum incepe scoala in fiecare localitate din Romania Tot ce trebuie sa stim despre redeschiderea scolilor

Peste 2,4 milioane de elevi se vor intoarce in banci, luni, odata cu inceperea semestrului al doilea. Scolile se vor redeschide in functie de rata de infectare din fiecare localitate. in 149 de localitati din Romania, vor incepe cursurile in scenariul rosu, in 903 localitati scoala va incepe in scenariul galben, iar in 2. 129 de localitati vor merge la scoala toti copiii. in Bucuresti si in majoritatea resedintelor de judet, scoala incepe in scenariul galben, adica vor merge fizic la scoala doar copiii de gradinita, cei din ciclul primar si cei din clasele terminale.

Klaus Iohannis: Peste 2 milioane de elevi au reinceput fizic scoala. Situatia este buna Am cristalizat domeniile unde vor fi investiti bani europeni din Planul de Rezilienta

Situatia dupa redeschiderea scolilor este buna, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, precizand ca peste 10. 000 de unitati de invatamant functioneaza fizic, iar aproximativ 2 milioane de copii merg la scoala. El a avertizat insa ca pandemia nu s-a terminat, ca trebuie respectate in continuare restrictiile si i-a indemnat pe romani sa mearga sa se vaccineze atunci cand le va veni randul.

Primul elev infectat cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor. Cazul, identificat in Sectorul 6 din Bucuresti

Un elev al scolii gimnaziare Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este primul caz de la redeschiderea scolilor, pe 8 februarie. Elevul se afla intr-o clasa de 28.

Ministerul Educatiei anunta ca de la redeschiderea scolilor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu coronavirus: in 171 de clase activitatea a fost suspendata

Ministerul Educatiei anunta, joi, ca de la redeschiderea scolilor si pana acum, 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Totodata, in intervalul.

Primul caz de elev testat pozitiv cu COVID-19 dupa redeschiderea scolilor

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost testat pozitiv cu coronavirus, acesta fiind primul caz de elev bolnav cu Covid-19 dupa redeschiderea scolilor, potrivit Digi 24.

Patru zile de la redeschiderea scolilor: Peste 670 de copii si profesori din toata tara confirmati cu COVID-19

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate la elevi si cadre didactice a ajuns la peste 670 in Capitala si in majoritatea judetelor, la doar cateva zile de la redeschiderea scolilor. Potrivit Ministerului Educatiei, exista 8 judete in care nu a fost raportat niciun caz de COVID-19. 35 Cifrele oficiale de la Ministerul Educatiei: 244 elevi si 329 profesori si angajati, confirmati poizitiv. 58 Patru elevi din Timis depistati cu COVID16. 47 Alba: Cinci elevi ai Colegiului National Militar Mihai Viteazul Alba Iulia au fost testati pozitiv, testele fiind facute la intoarcerea la scoala pe 8 februarie. 45: Brasov: Opt cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate, in ultimele patru zile: patru elevi si patru persoane din randul personalului angajat. 43: Olt: Doi elevi de liceu din municipiul Slatina si un angajat de la o unitate scolara din mediul rural, confirmati in ultimele 2 zile. 19 Cluj: Cursuri suspendate in 17 clase dupa aparitia unor cazuri de COVID.

Raed Arafat: E posibila o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 odata cu redeschiderea scolilor. Trebuie sa respectam masurile si mergem in paralel cu vaccinarea

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca e posibil sa creasca numarul de infectari cu coronavirus, odata cu redeschiderea scolilor, dar ramane de.

Klaus Iohannis: Suntem departe de a putea spune ca s-a terminat pandemia. Respectati restrictiile si mergeti sa va vaccinati, atunci cand va vine randul! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, despre evolutia pandemiei de coronavirus si despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a precizat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )