Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat . continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: Niciun moment nu a fost pentru mine o optiune sa nu respect Constitutia. Daca cineva se bucura ca lupta anticoruptie ncetineste, nici vorba

In prima iesire publica dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu si-a pus niciodata problema sa nu respecte decizia Curtii Constitutionale, dar acest lucru nu inseamna ca si-a schimbat parerea despre activitatea DNA si a lui Kovesi, care au facut o treaba foarte buna. Vreau sa fie foarte clar: daca cineva se bucura ca lupta anticoruptie incetineste, nici vorba. Trebuie sa mearga inainte, a spus Iohannis.

Eugen Tomac, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia este regretabila, dar Klaus Iohannis a procedat corect din punctul de vedere al respectului fata de statul de drept (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV ca, desi decizia presedintelui de a o revoca pe sefa DNA este una regretabila, Klaus Iohannis a procedat.

Calin Popescu Tariceanu, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia presedintelui rezolva prea putine lucruri si lasa multe semne de intrebare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA rezolva prea putine lucruri si lasa multe semne de.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

ALDE, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a semnat revocarea Codrutei Kovesi: Calin Popescu Tariceanu a grabit decizia presedintelui

ALDE a reactionat luni la decizia presedintelui de a semna decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, prin vocea vicepresedintelui formatiunii, Steluta Cataniciu, care a sustinut ca,.

Basescu, despre revocarea lui Kovesi: Iohannis a ales corect

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va.

France Presse, despre revocarea lui Kovesi: PSD face un nou pas pentru a remodela institutia judiciara, pe care o acuza de abuz de putere

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a ajuns in presa internationala. Agentia France Presse trateaza pe larg decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul prin care Codruta Kovesi este.

Cristian Tudor Popescu, despre revocarea lui Kovesi: Este o mostra de calcul politic cinic, dambovitean

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a da curs deciziei CCR si de a o revoca pe sefa DNA, Laura.

Orban, despre revocarea lui Kovesi: Suntem convinsi ca presedintele a avut motive puternice. A avut de ales ntre interesul personal si cel al Romniei

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat luni ca presedintelui Klaus Iohannis a avut motive puternice pentru a lua decizia de semnare a decretului de revocare a Laurei Corutei Kovesi, avand de ales intre interesul personal si interesul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )