Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre purtarea mastii in spatiile publice deschise: Este o recomandare pe care o fac (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca recomanda portul mastii de protectie in spatiile publice deschise pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Klaus Iohannis, despre problema calcularii indicelui de infectare cu COVID-19, in Capitala: Cei de la INSP nu au nici ei toate datele Astept ca Guvernul sa clarifice acesta problema de urgenta

Klaus Iohannis a vorbit, marti seara, intr-o conferina de presadespre situatia aparuta in Capitala, unde Grupul de Comunicare Strategica si Institutul de Sanatate publica au raportat, marti,.

Klaus Iohannis va merge miercuri in Germania pentru a primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis, va primi miercuri, la Magdeburg Germania), premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, informeaza Cotroceniul.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din .

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Reactia lui Klaus Iohannis in urma mesajelor dure de la Patriarhie, dupa ce au fost interzise pelerinajele

In cadrul unei conferinte de presa sustinute marti, 13 octombrie, presedintele Romaniei a fost provocat sa vorbeasca despre tensiunile cu Patriarhia. Klaus Iohannis a raspuns pozitiei dure comunicate de.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu o transmitere accentuata in Capitala si in multe judete. in spatele statisticilor seci se afla familii indurerate. Fac apel la cetateni sa fie prudenti si sa respecte cu strictete regulile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa marti, in care a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19si a facut un nou apel la respectarea regulilor de protectie.

Iohannis, despre criticile aduse de BOR Guvernului dupa interzicerea pelerinajelor: Nu m-am asteptat sa asist la un dialog via media

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu s-a asteptat sa asiste la un dialog via media intre Guvern si Patriarhie, generat de deciziile Cabinetului Orban de a restrictiona pelerinajele. Mai mult dialog ar face mai bine, a afirmat Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )