Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre posibila interzicere a circulatiei dintr-o localitate in alta: Pe masura ce rata infectarii va creste este destul de probabil sa apara noi si noi restrictii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca, in ultimele luni, in Romania s-ar putea impune masuri mai stricte, inclusiv cele extreme, precum.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

Klaus Iohannis, despre strategia nationala de aparare a tarii: Inamicul probabil nu va mai veni cu tancul, ci cu dezinformarea, nu o sa vina cu arme de foc, ci cu atacuri de tip cyber

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este nevoie de modernizarea legislatiei privind strategia nationala de aparare a tarii, precizand ca nimeni nu se asteapta la izbucnirea unui razboi de tipul celor.

Klaus Iohannis, despre o posibila legatura intre alegerile locale si numarul mare de cazuri de COVID-19: Nu cred, dar e posibil ca in unele localitati sa aiba legatura cu petrecerile organizate dupa (VIDEO)

Intrebat daca organizarea alegerilor locale, ce au avut loc in urma cu 10 zile, la data de 27 septembrie, ar fi putut avea legatura cu acasta crestere a numarului de cazuri de COVID-19, presedintele Klaus.

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Klaus Iohannis: Cu cat mai repede sunt introduse si respectate restrictiile, cu atat mai rapid isi produc efectele

Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca situatia este critica in Romania si romanii au de facut o alegere fundamentala - trebuie sa aleaga intre drumul care duce la o explozie de cazuri si supraaglomerarea spitalelor sau cel al vietii sociale si al unei economii functionale.

Klaus Iohannis: Sanatatea publica e amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca e amenintata de PSD

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a precizat ca lupta pe doua fronturi cel politic si cel al sanatatii. Klaus Iohannis, despre.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, de la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intr-un context marcat de avansul epidemiei de coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Nu intentionez sa am initiativa si sa redau serviciilor atributii in cadrul urmaririlor penale sau proceselor penale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca nu doreste sa acorde serviciilor de informatii atributii in cadrul urmaririlor penale sau proceselor penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )