Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, dezlantuit impotriva coalitiei: PSD a ajuns un partid anti-european

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dezlantuit impotriva coalitiei: PSD a ajuns un partid anti-european

Klaus Iohannis vine cu un val de atacuri uriase la politicieni. Presedintele spunea ca ipotetic nu ar mai pune un alt premier PSD fiindca daca aveau unul bun il puneau pana acum si ca sunt numai. continuă pe Antena3

Iohannis: PSD, sub Dragnea, a ajuns un partid antieuropean, anti-Justitie. PSD e in opozitie cu romanii. Nu cred ca se va da ordonanta de amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a taxat discursul sustinut de Liviu Dragnea la Congresul de duminica al PSD. Faptul ca Romania, in 2018, a ajuns sa discute public daca sa dam sau nu amnistie si gratiere pentru politicieni corupti este inimaginabil, a spus seful statului. Iohannis e optimist: nu crede ca Guvernul va adopta ordonanta dorita de Liviu Dragnea. Cred ca mai exista oameni responsabili, a spus presedintele.

Presedintele Iohannis critica DUR Guvernul: PSD e in opozitie fata de romani, un partid anti-european, anti-justitie, anti-investitii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis critica din nou Guvernul SPD. Seful statului arata ca partidul condus de Liviu Dragnea a ajuns unul opozent romanilor. Iohannis spune ca actualul Guvern nu vrea justitie si.

Klaus Iohannis: Nici dupa razboi persoane penale nu au ajuns la conducerea statului. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere, a fost ca sa arate ca este marinimos, nu sa se albeasca dosarele colegilor de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, referindu-se la discutiile din spatiul public despre iminenta adoptare de catre Guvern a unei Ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea ca nici pe.

Dragnea i-a cerut lui Iordache sa depuna plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Iohannis

Liderul PSD le-a cerut, duminica, social-democratilor Mircea Draghici si Florin Iordache, ca, dupa Anul Nou, sa depuna plangere pentru inata tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe motiv ca a sustinut in repetate randuri ca nu suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiuliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Liviu Dragnea cere plangere pentru inalta tradare la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminica, la Parlament, ca in 2019 sa se depuna o plangere pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis tradeazainteresele.

Dragnea cere inaintarea unei plangeri pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis

Liderul PSD le-a cerut, duminica, social-democratilor Mircea Draghici si Florin Iordache, ca, dupa Anul Nou, sa depuna plangere pentru inata tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe motiv ca a sustinut in repetate randuri ca nu suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiuliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Klaus Iohannis, prima reactie la discursul presedintelui PSD: Memoria martirilor Revolutiei este intinata de infractori precum Liviu Dragnea

Klaus Iohannis reactioneaza dur la discursul de duminica al lui Liviu Dragnea, de la Consiliul National al PSD, acolo unde presedintele social-democratilor a cerut punerea sub acuzare a sefului statului pentru.

Florin Iordache il va acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare, la indemnul liderului PSD

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, ca motivele pentru care il acuza pe presedintele Klaus Iohannis pentru inalta tradare vor fi cuprinse in plangerea penala. Iordache a refuzat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )