Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu are nicio problema nici in civil, nici in penal in ceea ce priveste casele sale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Cate zile a lucrat Klaus Iohannis in acest mandat. Statistica este crunta

Statistica privind zilele petrecute la serviciu de Klaus Iohannis in cei 5 ani de mandat de pana acum este crunta. Conform unei analize a site-ului presedintiei, seful statului a lucrat doar 3 zile pe.

Klaus Iohannis si-a zdobit contracandiatii la Sibiu: Cate procente a obtinut candidatul PNL la votul din judetul sau

Klaus Iohannis si-a zdrobit contracandidatii la Sibiu. Potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), candidatul PNL a fost votat de 66,84% de alegatorii care s-au prezentat la urne in.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

KLAUS IOHANNIS: Militarii romani - adevarati ambasadori ai Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Veteranilor din Teatrele de Operatii, in care afirma ca militarii care participa la misiunile din strainatate sunt adevarati ambasadori ai Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Klaus Iohannis ii da dreptate lui Dan Barna, in privinta alegerilor anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie pe.

Alegeri prezidentiale 2019. Date provizorii, dupa numararea a 100% din voturi din Romania si din strainatate: Klaus Iohannis - 37,79%, Viorica Dancila - 22,33%, Dan Barna, 14,94%

Datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa numararea voturilor din toate sectiile de votare din tara si din diaspora, nu schimba ierarhia candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Klaus Iohannis conduce detasat, cu aproape 38% din voturi, Viorica Dancila a strans 22,3%, iar prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, are aproape 15%.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )