Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis a discutat cu Grupul parlamentar al minoritatilor despre necesitatea pastrarii identitatii etnice

B1 B1,
Klaus Iohannis a discutat cu Grupul parlamentar al minoritatilor despre necesitatea pastrarii identitatii etnice

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu membrii Grupului parlamentar al minoritatilor nationale pentru o discutie pe teme de interes pentru minoritatile nationale din Romania. Presedintele. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea si despre intalnirea cu Horodniceanu

Presedintele Klaus Iohannis crede ca demisia lui Liviu Dragnea din Guvern este un gest normal. Seful statului nu a discutat deocamdata cu premierul despre un posibil inlocuitor pentru Dragnea la Ministerul Dezvoltarii. Klaus Iohannis a confirmat ca s-a intalnit in aceasta saptamana cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru sefia DIICOT.

Corespondenta de la Roma. Ce a discutat Klaus Iohannis cu Papa Francisc si cand vine Suveranul Pontif in Romania

Aflat in ultima zi a vizitei in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a povestit jurnalistilor, pe scurt, ce a discutat cu Papa Francisc, vineri, la Vatican.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

Klaus Iohannis, informat constant despre situatia romanului rapit

Presedintele Klaus Iohannis este informat constant in legatura cu evolutia situatiei romanului rapit in Burkina Faso, a precizat Administratia prezidentiala.

REVISTA BLOGURILOR. Robert Turcescu: Interviul lui Klaus Iohannis nu a fost pentru televiziunea publica germana

Pe blogurile de marti, citim despre decizia ministrului de Finante de a nu mai impozita bacsisul, salariile ministrilor, cucerirea orasului Ramadi de gruparea terorista Stat Islamic, dar si despre interviul lui Klaus Iohannis pentru televiziunea publica ARD.

Ce spune Klaus Iohannis despre numirea alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, de la Palatul Parlamentului, ca abordarea Guvernului, de a nu organiza alegeri partiale in localitatile unde s-au eliberat functiile de primari, de presedinti de consilii judetene, sau de parlamentari estegresita.

Klaus Iohannis: Relatia cu Ponta este una institutionala, chiar daca a suferit schimbari tot institutionala e (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa si despre relatia sa cu Victor Ponta, despre care a declarat ca este una institutionala. Relatia este, asa cum am definit-o din.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )