Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis a discutat cu Kelemen Hunor despre noua coalitie de guvernare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a discutat cu Kelemen Hunor despre noua coalitie de guvernare

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat, luni seara, la Digi 24, ca presedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coalitie de guvernare. continuă pe Adevărul

Discutii intre Klaus Iohannis si Kelemen Hunor: Seful statului si liderul UDMR au vorbit despre viitoarea coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie cu seful UDMR, Kelemen Hunor, pe tema coalitiei de guvernare care ar urma sa fie constituita dupa instalarea noului Parlament. Informatia a fost confirmata de.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de asa forta in Parlament, dar gata, s-a rezolvat!

Nu avem inca imaginea clara a modului in care va arata noul parlament, dar avem primul razboi deschis, intre surpriza acestor alegeri, AUR, si UDMR. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a comentat, luni, intrarea partidului Alianta pentru Uninrea Romanilor in Parlament.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele Consiliului European pe tema schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis va participa la sfarsitul saptamanii la reuniunea Consiliului European c.

ATTILA CSEKE: Klaus Iohannis si Hunor Kelemen au discutat despre o viitoare coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coalitie de guvernare dupa ce noul parlament va intra in functie, a confirmat liderul senatorilor UDMR, Attila Cseke, intr-o interventie la Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

Surse: Iohannis i-a sunat pe Barna si pe Kelemen Hunor, ca sa negocieze direct o majoritate parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis l-a sunat pe liderul USR, Dan Barna, ca sa discute despre formarea unei majoritati parlamentare, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Klaus Iohannis: Rezultatele arata ca nu exista un castigator clar al alegerilor. Se cristalizeaza rapid deja o coalitie de centru-dreapta care va putea sa propuna un guvern de coalitie. PSD poate sa ramana in afara deciziei politice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca peste doar cateva zile va convoca o serie de consultari cu partidele parlamentare, cu scopul de a gasi cea mai buna solutie pentru tara.

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )