Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis, discutii la telefon cu liderii politici de la Chisinau: Romania va sprijini transformarile democratice

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, discutii la telefon cu liderii politici de la Chisinau: Romania va sprijini transformarile democratice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri mai multe convorbiri telefonice cu liderii politici de la Chisinau. Seful de la Cotroceni a discutat cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu vicepremierul Andrei Nastase si cu presedintele Igor Dodon. continuă pe Adevărul

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Am avut o convorbire telefonica in care am trecut in revista relatiile nostre bilaterale

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau, pentru prima data dupa instalarea Guvernului Maia Sandu. Dodon si Iohannis au avut o convorbire telefonica despre relatiile.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Klaus Iohannis: Romania este dispusa sa sprijine presedintia finlandeza a Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat dispozitia Romaniei de a sprijini presedintia finlandeza a Con.

Maia Sandu vine in vizita oficiala la Bucuresti, pe 2 iulie, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o convorbire telefonica cu presedintele Klaus Iohannis, anuntand ca va veni in vizita in Romania, pe 2 iulie, la invitatia sefului statului.

Klaus Iohannis ataca dur adoptarea Codului administrativ prin OUG: Un grav atentat la adresa sistemului administrativ din Romania

Presedintele Klaus Iohannis considera ca adoptarea Codului administrativ prin ordonanta de urgenta reprezinta un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania. PSD vrea sa.

KLAUS IOHANNIS: PSD vrea sa distruga Administratia de dragul baronilor locali

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca adoptarea Codului Administrativ prin ordonanta de urgenta este un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania si ca PSD vrea sa demonstreze cu toata taria ca sfidarea romanilor este prioritatea zero a acestei guvernari.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a adoptat prin OUG Codul Administrativ: Un plan mult mai amplu al PSD de a conserva puterea si de a-si servi baronii

Presedintele Klaus Iohannis califica adoptarea de catre Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, a Codului Administrativ drept un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania. PSD vrea sa demonstreze cu toata taria ca sfidarea romanilor este prioritatea zero a acestei guvernari, afirma seful statului, la putin timp dupa ce executivul a adoptat controversata ordonanta.

Cat au castigat Klaus Iohannis si sotia sa Carmen, in 2018, doar din chirii. E o suma deloc de neglijat

Averea presedintelui Romaniei a fost un subiect mult discutat in spatiul public, mai ales din cauza diverselor controverse legate de casele pe care le detine. Cat au castigat, in 2018, Klaus si Carmen Iohannis din chirii? Klaus si Carmen Iohannis, castig din chirii Cuplul prezidential detine trei case si doua apartamente la Sibiu, oras in .

KLAUS IOHANNIS: Drapelul nostru - liant al trecutului, prezentului si viitorului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care arata ca acesta reprezinta un liant al trecutului, prezentului si viitorului.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA DRAPELULUI NATIONAL: Suntem toti uniti de o singura tara si de un singur drapel

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, subliniind ca ne revine datoria morala de a transmite generatiilor tinere, prin exemplul personal, constiinta apartenentei la valorile noastre nationale, precum si a faptului ca patriotismul nu inseamna doar emotia unei sarbatori, ci asumarea responsabilitatii de a contribui la progresul tarii noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )