Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, drumetie pe munte in week-end (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, drumetie pe munte in week-end (FOTO)

Sambata, Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte. Acesta a fost surprins de cativa turisti pe Varful Moldoveanu. Care era probabilitatea sa te intalnesti cu presedintele Romaniei fix pe cel. continuă pe B1

Unde a fost surprins Klaus Iohannis in acest weekend

Presedintele Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte in acest weekend, el intalnindu-se cu turisti care s-au fotografiat cu seful statului. Klaus Iohannis a fost pe Varful Moldoveanu. Care era.

Klaus Iohannis a vorbit la summitul UE despre importanta combaterii fenomenului fake news

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul summitului informal al liderilor UE de la Salzburg, despre importanta actiunilor Uniunii de combatere a dezinformarii si a stirilor false. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis participa la reuniunea liderilor UE: Care sunt principalele teme de pe agenda summitului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi la Salzburg unde participa de reuniunea informala a sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. intr-o declaratie oferita presei, Iohannis a aratat ca.

Klaus Iohannis, miscare-surpriza in scandalul din PSD

Presedintele Klaus Iohannis a fost invocat zilele acestea in cele doua tabere, dar face o miscare surpriza. Este plecat in Austria, la reuniunea informala a Consiliului European si nu vorbeste despre.

Klaus Iohannis: Finalizarea acordului de retragere a Marii Britanii, prioritara

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri si joi, la reuniunea informala a Consiliului European, unde unul dintre subiecte l-a constituit Brexit-ul, context in care a aratat ca principala prioritate o reprezinta finalizarea Acordului de.

CCR admite sesizarea lui Klaus Iohannis. Decizia, DEFINITIVA

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii administratiei publice locale privind bunurile proprietate publica. Curtea a constata ca actul normativ este neconstitutional in.

Klaus Iohannis, declaratiile momentului dupa scandalul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, inaintea participarii reuniunii informale a Consiliului European de la Salzburg. Tema principala e migratia si securitatea interna. Aseara am.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis va participa de astazi la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg, pe a carei agenda sunt notate teme ca migratia, securitatea interna a Uniunii Europene, precum si ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis va participa la ntlnirea informala a Consiliului European de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg, pe agenda aflandu-se teme privind migratia, securitatea interna a UE, precum si ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din Uniune, transmite Agerpres.

Presedintele Iohannis, pe munte in acest weekend

Presedintele Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte in acest weekend, el intalnindu-se cu turisti care s-au fotografiat cu seful statului. Klaus Iohannis a fost pe Varful Moldoveanu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )