Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, dupa demiterea guvernului de la Chisinau: Parcursul european al Moldovei trebuie sa continue

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, dupa demiterea guvernului de la Chisinau: Parcursul european al Moldovei trebuie sa continue

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este necesara formarea grabnica a unui guvern stabil la Chisinau, dupa demiterea cabinetului Strelet, si a subliniat ca este necesar sa continue parcursul european al Republicii Moldova. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis face declaratii dupa summit-ul de la Bruxelles pe tema migratiei

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina, luni seara, incepand cu ora 19. 00 o declaratie de presa la intoarcearea de la summitul pe tema migratiei la care a participat in cursul zilei.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa pe cazul Oprea si criza refugiatilor

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, in care va prezenta concluziile minisummit-ului de la Bruxelles pe tema refugiatilor, la care a participat duminica seara. Seful statului va vorbi si despre cazul Oprea, dupa accidentul in care a murit politistul aflat in fruntea escortei vicepremierului.

Ponta se intalneste cu Iohannis dupa sedinta de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi, la 15:30, cu premierul Victor Ponta pentru a clarifica anumite aspecte ce tin de criza refugiatilor. intalnirea vine dupa schimbul dur de replici intre presedinte si premier.

Klaus Iohannis: Statul este un prost gestionar in economie. Avem nevoie de o guvernare care sa intervina din ce in ce mai putin in activitatea economica

Presedintele Klaus Iohannis a criticat astazi birocratia din Romania care sta in calea micilor antreprinzatori si a cerut simplificarea procedurilor din umea afacerilor. Interactiunea cu administratia publica ajunge sa fie o provocare, insa nu de astfel de provocari are nevoie economia noastra. A face afaceri in Romania nu trebuie sa fie o aventura, ci un lucru firesc, o optiune care sa aduca, in mod firesc, bunastare, a spus Iohannis in mesajul transmis la un eveniment economic.

VIDEO O coloana oficiala, probabil a presedintelui Klaus Iohannis, claxonata strident de soferii blocati in trafic

O coloana oficiala, despre care DC News spune ca era a presedintelui Klaus Iohannis a fost claxonata insistent de soferii din jur, blocati in trafic pentru a elibera drumul masinilor din coloana.

Dosarul Mineriadei: Klaus Iohannis a avizat POZITIV inceperea urmaririi penale in cazul lui Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu si Victor Stanculescu

Klaus Iohannis a avizat pozitiv cererea de urmarire penala in cazul lui Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu si Victor Stanculescu, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: M-am intalnit cu Gabriel Oprea, l-am sfatuit sa demisioneze. Vicepremierul a refuzat propunerea

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat in aceasta seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a intalnit cu ministrul Gabriel Oprea luni seara si l-a sfatuit sa demisioneze.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la ora 19:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, la ora 19,00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Zi decisiva la Chisinau. Parlamentul va examina motiunea de cenzura privind demiterea Guvernului Strelet

Parlamentul Republicii Moldova va examina joi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Strelet. Documentul a fost semnat si depus saptamana trecuta de catre 42 de parlamentari ai fractiunilor PSRM si PCRM. Acestia ii reproseaza lui Valeriu Strelet detasarea de atributiile constitutionale si il suspecteaza de implicare in acte de coruptie.

De ce socialistii si comunistii isi doresc demiterea Guvernului Strelet. Textul motiunii de cenzura

Depotatii socialisti si comunisti au depus saptamana trecuta motiunea de cenzura impotriva Guvernului Strelet. Aceasta nu a fost examinata joia trecuta din cauza lipsei de cvorum. Documentul urmeaza sa fie supus votului in sedinta de astazi, 29 octombrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )