Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis, dupa Summit-ul aniversar al UE: A disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, dupa Summit-ul aniversar al UE: A disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca, in cadrul Summit-ului aniversar al UE, a fost adoptata Declaratia de la Roma si a disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze deoarece niciun lider european nu isi doreste sa se. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita la Roma, unde va participa la summit-ul aniversar al UE. Seful statului se va intalni, vineri, cu Sanctitatea sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, vineri, o vizita la Roma, unde va participa, in weekend, la reuniunea informala a Consiliului European organizata cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma.

Klaus Iohannis: La negocierea urmatorului buget UE, cu absorbtia pe care o avem, vom fi cu carti proaste in mana. Voi invita premierul la o discutie pe absorbtia fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Roma, ca il va invita saptamana viitoare pe premierul Sorin Grindeanu la o discutie despre absorbtia fondurilor europene, in conditiile in care se apropie cu pasi repezi perioada cand se negociaza urmatorul buget iar, cu rata de absorbtie pe care Romania o are acum, tara noastra risca sa fie cu carti proaste in mana.

Klaus Iohannis: A disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca, in cadrul Summit-ului aniversar al UE, a fost adoptata Declaratia de la Roma si a disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze. El a spus ca aceasta sintagma a disparut pentru ca niciun lider european nu isi doreste sa se faca pasi inapoi, ci o Uniune mai puternica, care face fata mai bine crizelor.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si din discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes unei Uniuni Europene in 2 viteze. Sintagma a disparut din discursul liderilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bruxelles, in urma adoptarii, la Roma, a unei declaratii comune ce stabileste liniile de forta pentru evolutia Uniunii, ca atat Romania cat si alte tari s-au opus cu succes proiectului unei Uniuni Europene in doua viteze si ca aceasta sintagma a disparut din discursurilor liderilor europeni.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul de la Roma, unde se discuta viitorul UE

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la Summitul Uniunii Europene de la Roma, unde va fi adoptata o declaratie referitoare la viitorul UE.

Klaus Iohannis va fi primit de Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata, la Roma, la reuniunea informala a Consiliului European organizata cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, piatra de temelie a UE. Vineri, seful statului va fi primit in audienta de Papa Francisc, asaturi de ceielati sefi de stat si de guvern din UE.

Klaus Iohannis: Impactul economic pentru Romania in urma Declaratiei de la Roma va fi unul pozitiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica dupa-amiaza, in timpul unei intalniri cu studentii si profesorii romani de la Roma, ca impactul economic pentru Romania, din punct de vedere al finantarilor europene, va fi in linii mari cu certitudine unul pozitiv, in urma Declaratiei adoptate sambata de la Roma de liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene mai putin Marea Britanie), relateaza Agerpres.

Sa nu ne facem iluzii. Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis: Uniunea Europeana va avea tot mai multe viteze, doar ca se vor numi ritmuri diferite (VIDEO)

Traian Basescu explica sensul ascuns al declaratiei comune semnate de liderii europeni la Roma. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a laudat ca a obtinut de la liderii Uniunii Europene desfiintarea.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )