Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, dupa ce Ursula von der Leyen a intrat in autoizolare: Ganditi-va cum ar fi fost daca n-am fi avut masca sau daca n-am fi pastrat distanta. Dragi romani, respectati aceste reguli simple! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa ce Ursula von der Leyen a intrat in autoizolare: Ganditi-va cum ar fi fost daca n-am fi avut masca sau daca n-am fi pastrat distanta. Dragi romani, respectati aceste reguli simple! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, in marja participarii la reuniunea Consiliului European. Printre altele, seful statuluia vorbit despre situatia Ursulei von. continuă pe B1

Presedinta Comisiei Europene a parasit summitul UE la scurt timp de la incepere. Ursula von der Leyen intra in autoizolare, dupa ce un membru al staffului sau a fost depistat cu COVID-19

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a parasit summitul UE de la Bruxelles, pentru a intra in autoizolare, dupa ce a aflat ca un membru al staffului sau a fost testat pozitiv pentru COVID-19,.

Ursula von der Leyen paraseste summitul UE din cauza unui caz pozitiv de Covid in echipa sa si intra in izolare

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anutat ca paraseste summitul Uniunii Europene de la Bruxelles la mai putin de o ora dupa ce a inceput, pentru ca o persoana din echipa sa a fost testata pozitiv azi-dimineata.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu sefa Comisiei Europene, care a intrat in autoizolare: Nu exista niciun pericol, am avut amandoi masca, am pastrat distanta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca s-a salutat la inceputul summitul Uniunii Europene de la Bruxelles cu Ursula von der Leyen, care a intrat ulterior in izolare, dar nu exista niciun pericol, deoarece am avut amandoi masca iar sefa Comisiei Europene a fost testata negativ in cursul diminetii.

Alerta de COVID-19 la sedinta la care participa Iohannis! Ganditi-va cum ar fi fost daca nu as fi avut masca

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a intrat in autoizolare, dar anunta ca a respectat toate masurile de preventie.

Sefa Comisiei Europene se afla in izolare dupa ce intrase in contact cu presedintele Iohannis

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a intrat in izolare dupa ce a fost in contact cu.

Iohannis, dupa ce sefa Comisiei Europene a intrat in izolare: Nu exista niciun pericol, am pastrat distanta, am purtat amandoi masca

Presedintele Klaus Iohannis, care a participat, joi, la o intalnire alaturi de Ursula von der Leyen, aceasta izolandu-se ulterior dupa aparitia unui caz de coronavirus in echipa sa, a declarat ca nu exista niciun pericol in ceea ce-l priveste: Am pastrat distanta, am purtat amandoi masca.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 19.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis sustine marti o conferinta de presa la Palatul Cotroceni de la ora 19. Declaratia sefului Statului vine in ziua in care Capitala a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 cazuri la mia de infectari.

Reactia lui Klaus Iohannis in urma mesajelor dure de la Patriarhie, dupa ce au fost interzise pelerinajele

In cadrul unei conferinte de presa sustinute marti, 13 octombrie, presedintele Romaniei a fost provocat sa vorbeasca despre tensiunile cu Patriarhia. Klaus Iohannis a raspuns pozitiei dure comunicate de.

Viorica Dancila revine in forta si il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Viorica Dancila a revenit in atentia publicului facand lumina cu privire la anumite aspecte care i-au umbrit imaginea. Aceasta a explicat cum este privita acum de catre colegii sai, dar si despre greselile pe care conducatorii tarii le fac constant. Viorica Dancila, in fata oamenilor dupa o lunga pauza Invitata la emisiunea Studio Politic de .

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )