Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte, care efectueaza o vizita oficiala in Romania. Subiectele abordate au tinut de relatiile bilaterale,. continuă pe Antena3

Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca semnalele venite din partea partenerilor externi privind respectarea statului de drept trebuie luate foarte in serios, punctand ca evaluarea unor politicieni romani conform careia acestia se amesteca in politica interna este fundamental gresita, conform Agerpres.

Cum se amesteca in treburile interne ale PSD directorii Teatrelor bucurestene

Aproape ca as fi inteles gestul celor mai bine de 30 de persoane, unele chiar personalitati distinctia aceasta de mare rafinament hermeneutic ii apartine d-lui Alexandru Arsinel, altminteri mare expert in travestiuri si cumparare peste rand de organe vitale) de a semna o scrisoare deschisa in favoarea d-nei Gabriela Firea, in cazul in care primarul general al Capitalei s-ar afla in pericol iminent de a-si pierde functia.

VIDEO Premierul Olandei: Avem si noi ngrijorari cu privire la statul de drept n Romnia / Iohannis: Abordarea ca partenerii externi se amesteca n treburile interne - fundamental gresita; semnalele venite de la ei trebuie luate foarte n serios

Premierul Olandei, Mark Rutte, a declarat, miercuri, ca a urmarit evenimentele recente din Romania si are ingrijorari in legatura cu respectarea statului de drept in tara noastra. Oficialul strain a precizat ca asteapta sa vada ce va face Comisia Europeana legat de subiect. La randul sau, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca cei care sustin ca partenerii externi nu trebuie sa se amestece in problemele Romaniei au o abordare eronata si fundamental gresita, deoarece tara noastra face parte din comunitatea europeana si trebuie sa respecte valorile acesteia, nu sa se izoleze de aceasta.

Klaus Iohannis, despre criticile puterii la adresa recomandarilor tarilor occidentale: O abordare populista pe care o refuz clar (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat miercuri in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de premierul olandez Mark Rutte Aceasta abordare si evaluarea este fundamental gresit in virtutea.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile ca protestele din 10 august au avut finantare externa: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu are date despre finantarea din strainatate a protestelor antiguvernamentale de la Bucuresti. Nu am astfel de date, a raspus Iohannis la intrebarea daca.

Klaus Iohannis a semnat numirea vicepremierului Viorel Stefan n functia de ministru interimar al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind desemnarea vicepremierului Viorel Stefan in functia de ministru interimar al Cercetarii si Inovarii, relateaza Agerpres. Administratia Prezidentiala precizeaza ca Iohannis a semnat si decretul pentru constatarea vacantarii functiei de membru al Guvernului prin demisia lui Nicolae Burnete de la Ministerul Cercetarii si Inovarii.

Daniel Funeriu, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Ma simt jignit de discursul prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela reformitei

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu reactioneaza la discursul presedintelui Klaus Iohannis despre reformita din educatie. Domnule presedinte Iohannis: ma simt jignit de discursul dumneavoastra prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela bolii pe care o numiti reformita, spune Daniel Funeriu. Acesta aminteste Legea educatiei din 2011, aplicata in mandatul sau, dupa o analiza si un raport al Comisiei prezidentiale conduse de Mircea Miclea. Modernizarea aceea, fara precedent, a fost masacrata de PSD din 2012 incoace, avertizeaza Funeriu, care ii cere presedintelui sa nu puna semnal egal intre mine si mafiile pesediste.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in legatura cu aderarea Romaniei la Schengen, ca este moderat optimist in privinta legilor justitiei, conform News. ro.

Klaus Iohannis critica PSD-ALDE pentru ca prin schimbarile din justitie indeparteaza Romania de aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri in dicutiile avute cu premierul olandez Mark Rutte dorinta Romaniei de a adera cat mai curand posibil la spatiul Schengen. intrebat insa in conferinta de.

CCR a respins sesizarea lui Klaus Iohannis cu privire la concediul Vioricai Dancila

Curtea Constitutionala a respins miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la delegarea de catre Viorica Dancila a atributiilor sale catre vicepremierul Paul Stanescu in perioada in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )