Libnet.ro
UNICEF

17:01

Klaus Iohannis face acuzatii: Se incearca intimidarea procurorilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis face acuzatii: Se incearca intimidarea procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul Parchetului General, ca articolul din Constitutie privind procurorii este clar, acestia sunt sub autoritatea ministerului Justitiei, nu in subordine, dar prin ac. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, raspuns pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde atacului lansat de presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Parchetului General. Pentru corecta informare a opiniei publice: Art. 132 din Constitutie prevede ca.

VIDEO Bilantul Ministerului Public - Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii / Constitutia nu vorbeste nica

Parchetul General si-a prezentat miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar au sustinut discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Se invoca frecvent articolul din Constitutie care stabileste ca activitatea procuroruilor se desfasoara sub AUTORITATEA Ministerului Justitiei. Sintagma din Constitutie este ca procurorul isi desfasoara activitatea sub AUTORITATEA si in nici un caz in SUBORDINEA Ministrului Justitiei. Este doar o incercare de a slabi independenta procurorilor si de a legitima supunerea lor fata de vointa politicului Fapt inacceptabil! Observam o tot mai mare grija fata de soarta unor inculpati si condamnati penali. Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii, iar de partea cealalta se afla cativa indivizi certati cu legea care vor sa decredibilizeze justitia, a declarat Iohannis la sedinta.

Klaus Iohannis il ataca pe Tudorel Toader si sare iN APARAREA PROCURORILOR: Acestia sunt sub autoritatea ministrului Justitiei, nu in subordinea lui

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, in discursul sau de la bilantul Ministerului Public pe anul 2017, despre statutul procurorilor, subliniind ca acestia se afla sub autoritatea ministrului Justitiei,.

Lovitura pentru deputatul mitraliera: Ce s-a intamplat cu proiectul prin care Klaus Iohannis era eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt

Comisia de Munca din Camera Deputatilor a avizat negativ proiectul deputatului PSD Catalin Radulescu, prin care presedintele Romaniei este eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt,.

Un magistrat de cariera, lectie de drept pentru Klaus Iohannis: Termenul de penal nu exista

Presedintele Klaus Iohannis a facut o pasiune pentru cuvantul penal, pe care il foloseste de fiecare data cand ies la iveala abuzuri ale procurorilor de care nu este interesat. Iata insa ca cineva.

LIVE VIDEO TEXT Augustin Lazar: Peste 10.000 de inculpati in 2017 pentru conducerea masinilor sub influenta alcoolului. Foarte multi copii au fost victime ale violentei parintilor / Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii

Parchetul General isi prezinta miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar sustin discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Urmariti transmisia LIVE VIDEO TEXT.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT in plin SCANDAL in Justitie. Ce miscare face seful statului

In plin scandal in Justitie, generat de modificarea legilor justitiei si de procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta de.

Presedintele Republicii Serbia vine in vizita oficiala la Bucuresti, iar joi se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, in cadrul vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza la Bucuresti, la invitatia sefului statului, informeaza news. ro.

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Serbiei

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Serbia.

Klaus Iohannis se intalneste joi cu presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, vizita are scopul de a intari conctactele bilaterale romano-sarbe si caracterul foarte bun al relatiilor dintre Bucuresti si Belgrad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )