Libnet.ro
UNICEF

22:16

Klaus Iohannis felicita Timisoara pentru titlul de Capitala Culturala Europeana: Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis felicita Timisoara pentru titlul de Capitala Culturala Europeana: Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare

Presedintele Klaus Iohannis a feclitat, sambata, orasul Timisoara pentru desemnarea sa drept Capitala Culturala Europeana 2021. Seful statului a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca orasul de pe Bega este un loc al multiculturalitatii si al deschiderii catre nou, in care diversitatea are farmecul sau aparte. continuă pe România Liberă

Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana in 2021

Orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii CEaC) 2021, a anuntat un juriu international delegat al UE, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, la sediul.

Klaus Iohannis: Ma bucur nespus de mult ca Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare!

Klaus Iohannis felicita orasul Timisoara pentru desemnarea drept Capitala Culturala Europeana in 2021 si mentioneaza ca se bucura nespus de mult ca Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare.

Cartarescu, rezervat in legatura cu Timisoara Capitala Culturala Europeana: Sper sa mai tina Europa inca cinci ani

Scriitorul Mircea Cartarescu felicita Timisoara pentru castigarea titlului de Capitala Culturala Europeana 2021, dar se arata rezervat in ceea ce priveste viitorului Uniunii Europene, care este lovita de mai multe crize.

Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana 2021. Municipiul Baia Mare a ajuns in finala

Municipiul Baia Mare s-a aflat pe lista scurta a competitiei pentru titlul de Capitala Culturala Europeana, fiind in ultimele patru orase din 14 inscrise in concurs.

Busoi: Bucurestiul a pierdut titlul de Capitala Culturala Europeana de incompetenta ce este Firea

Bucurestiul a pierdut titlul de Capitala Culturala Europeana din incompetenta Gabrielei Firea. Cel putin asta sustine Cristian Busoi, care acuza ca, astfel, a fost ratata o foarte buna oportunitate de.

Timisoara este pentru mine un oras al libertatii. Ma bucur ca Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare!. Klaus Iohannis saluta decizia juriului pentru desemnarea Capitalei Europene 2021

Presedintele Klaus Iohannis saluta desemnarea Timisoarei drept Capitala Europeana 2021. Seful statului lauda implicarea autoritatilor banatene, precizand ca nu este deloc usor sa se ajunga.

Timisoara Capitala Culturala. Apelul fostului director al Operei din Viena, timisoreanul Ioan Holender: Sa fim atenti. Exista experiente negative

Unul dintre cei mai infocati sustinatori ai proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana, marele om de cultura Ioan Holender, cel mai longeviv director al Operei de Stat din Viena a salutat desemnarea Timisoarei pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021. Timisoara nu va fi capitala culturala, Timisoara este capitala culturala, a declarat Ioan Holender, care a lansat si un avertisment.

Baia Mare a pierdut competitia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana. Timisoara a reusit sa convinga

Baia Mare nu a reusit sa convinga suficient pentru a castiga titlul de Capitala Culturala Europeana, dupa ce a fost selectata in finala alaturi de Cluj, Timisoara si Bucuresti. Timisoara a fost cea care a castigat titlul.

Momentul zero al proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana: Am avut o inspiratie de moment

Timisoara a fost desemnata Capitala Europeana a Culturii in anul 2021. Ideea intrarii Timisoarei in lupta pentru titlul de Capitala Culturala a fost lansata in 25 ianuarie 2010 de fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu. Fostul edil, acum pensionat, a rememorat pentru Adevarul momentul in care a aruncat pe piata ideea candidaturii Timisoarei. Am avut o inspiratie de moment, sustine Ciuhandu.

Orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii 2021

Orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii CEaC) 2021, a anuntat un juriu international delegat al UE, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei. In cursa s-au mai aflat orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Baia Mare. Ce a insemnat pentru Sibiu titlul de capitala culturala europeana in 2007 evaluat in bani pentru proiecte, turism si avantaje politice .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )