Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis: Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca, de facto, Romania nu are premier in acest moment. Seful statului a facut aceasta afirmatie in contextul in care prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Problema este ca Romania nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica.

Iohannis: Romania nu are premier. Guvernul este condus de infractorul Dragnea prin interpusi. Dancila confunda Guvernul cu partidul

Klaus Iohannis i-a raspuns, joi, premierului Viorica Dancila dupa ce aceasta a anuntat ca a depus la CCR o sesizare pe numele sau privind intarzierea numirilor celor doi ministri. Iohannis a explicat ca Romania nu are prim-ministru si ca PSD nu stie sa faca politica, asteptandu-se, pana acum, la un dialog interinstitutional. Seful statului a mai precizat ca, in acest caz, va astepta decizia CCR si abia apoi va mai actiona pe aceasta speta.

Iohannis amana decizia numirii ministrilor pana la pronuntarea CCR: Romania nu are, de facto, prim-ministru. Acest guvern este condus de infractorul Dragnea prin interpusi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca nu va lua o decizie in ceea ce priveste numirea celor doi ministri pana cand Curtea Constitutionala, unde a fost reclamat de premierul Viorica Dancila, se va pronunta. Presedintele a.

Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vionta prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a acuzat ca guverneaza prost, nu mai sunt capabili sa negocieze politic si nu fac decat sa-si impuna vointa prin politic apumnului.

Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vointa prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a acuzat ca guverneaza prost, nu mai sunt capabili sa negocieze politic si nu fac decat sa-si impuna vointa prin politic apumnului.

Iohannis amna numirea noilor ministri si-i ataca dur pe Dragnea si Dancila: Acest Guvern e condus de infractorul Dragnea prin interpusi /Dancila nu ntelege cum functioneaza statul

Un nou atac al presedintelui Klaus Iohannis la premierul Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea. Seful statului a sustinut ca Dancila nu intelege cum functioneaza statul, iar Guvernul este condus de infractorul Dragnea prin interpusi. in final, seful statului a anuntat ca nu numeste noii ministri si va astepta decizia Curtii Constitutionale care a fost sesizata astazi de Guvern, prin premierul Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Este o guvernare slaba. Intram intr-un circ al remanierii

Klaus Iohannis a avut o prima reactie despre ceea ce s-a intamplat in Parlament. Seful statului a raspuns atacului lui Liviu Dragnea si spune ca nu a avut timp sa se ocupe. N-am avut timp de asa ceva,.

Klaus Iohannis, despre propunerile de ministri: inlocuim oameni slabi cu oameni slabi. Eu nu sunt de acord sa se continue in acest circ. PSD sub Dragnea nu face performanta guvernamentala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in declaratiile facute dupa lansarea programului Romania Educata ca nu a finalizat analiza privind propunerile PSD pentru posturile de ministii ai Dezvoltarii si.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna.

UPDATE Olguta Vasilescu acuza statul paralel ca vrea sa lase PSD fara candidat viabil n campania electorala: Un deputat PNL a venit la Iordache sa i-l dea la telefon pe Klaus Iohannis / Ce spune liberalul

Lia Olguta Vasilescu a acuzat miercuri ca un deputat PNL a venit la Florin Iordache pentru a i-l da la telefon pe Klaus Iohannis si a vorbit despre o incercare in forta de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, in coordonare cu alte forte, printre care DNA. UPDATE Deputatul liberal Nicolae Neagu a negat aceasta acuzatie: Nu am telefonul domnului presedinte, nu am discutat si nu am fost sunat de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )