Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat in timpul aceluiasi discurs

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat in timpul aceluiasi discurs

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, la Iasi, cu ocazia implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, un discurs in care a fost huiduit, dar si aplaudat. De asemenea, huiduieli s-au auzit si in timpul discursului premierului Ludovic Orban. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat la Iasi, in timpul discursului despre Unire VIDEO

Klaus Iohannis a fost aplaudat si huiduit, in acelasi timp, de ieseni, in momentul in care a rostit,.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, deopotriva huiduit si aplaudat la Iasi Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit astazi, 24 ianuarie, la Iasi atat cu aplauze, cat si cu huiduieli.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei.

Klaus Iohannis, primit de omologul sau iranian in timpul vizitei efectuate in Israel

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sau israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Israel.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Israelului, Reuven Rivlin: Ce subiecte s-au aflat pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, in marja participarii la Forumul liderilor internationali dedicat Comemorarii Victimelor.

Klaus Iohannis, primit de presedintele Israelului la resedinta oficiala din Ierusalim: Putem sa spunem ca suntem foarte apropiati nu numai in privinta istoriei, ci natura oamenilor este asemanatoare (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sau israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Israel. Primirea a avut loc la resedinta oficiala a presedintelui.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: PSD vrea sa blocheze toate reformele din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat intre aplauze si huduieli la Iasi,la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane. Vad ca parerile sunt impartite, a declarat presedintele.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2602 seconds )