Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis i-a dat replica Vioricai Dancila. Presedintele o tine in sah pe sefa PSD

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis i-a dat replica Vioricai Dancila. Presedintele o tine in sah pe sefa PSD

Klaus Iohannis i-a raspuns Vioricai Dancila privind invitatia la o dezbatere electorala. continuă pe România Liberă

VICTOR PONTA: Eu nu ma simt reprezentat de Klaus Iohannis, dar nici de Viorica Dancila si voi proceda in consecinta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat, luni, ca scorul obtinut la alegerile prezidentiale de Mircea Diaconu este mai mic decat cel sperat, iar in turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, mentionand ca nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica Dancila si va proceda in consecinta.

Klaus Iohannis, analizat de o publicatie americana de prestigiu. Bloomberg: Presedintele, care a salvat Romania de pe marginea prapastiei, se apropie de un nou mandat

Klaus Iohannis este protagonistul unui articol realizat sambata deBloomberg, celebra publicatie americana de analiza politico-economica, in condiitile in care alegerile pentru Presedintele Romaniei au.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis, la sediul PNL: Romanii sa consfinteasca faptul ca tara se indreapta spre normalitate

Romanii voteaza,duminica,in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai importanti lideri politici au mers la urne inca de dimineata. Ulterior, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dus.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 BEC: Klaus Iohannis - 33,49% , Viorica Dancila - 22,69% , Dan Barna - 14,73%

ACTUALIZARE - Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis - 33,49%, Viorica Dancila - 22,69%, Dan Barna - 14,73%, Mircea Diaconu - 8,98% ------------- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a obtinut 36,91 % din voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Palelologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din sectiile de votare, a anutat BEC.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 BEC: Klaus Iohannis - 36,91 % , Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a obtinut 36,91 % din voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Palelologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din sectiile de votare, a anutat BEC.

LIVE Primele rezultate provizorii din tara: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 24%, dar scade usor Peste 91% din sectii centralizate

Primele date provizorii - corelatii din procesele verbale completate in sectiile de votare din tara - incep sa fie centralizate de catre Autoritatea Electorala Permanenta. Astfel, pana la ora 23:30 au fost centralizate date provizorii din 17. 864 de sectii dintr-un total de 19. 586, adica 91,21%. Vezi rezultatele provizorii defalcate si pe Bucuresti si din Diaspora.

KLAUS IOHANNIS: Militarii romani - adevarati ambasadori ai Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Veteranilor din Teatrele de Operatii, in care afirma ca militarii care participa la misiunile din strainatate sunt adevarati ambasadori ai Romaniei.

Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Presedintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dancila

Scrisoarea pe care o trimite staff-ul de campanie al Vioricai Dancila catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a fost facuta publica. E o scrisoare semnata de Lia Olguta Vasilescu trimisa.

HARTA INTERACTIVA Unde a luat Dan Barna mai multe voturi la alegerile prezidentiale si in ce judete nu s-a apropiat deloc de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila

Dan Barna este marele perdant din Turul I al alegerilor prezidentiale - nu doar ca nu a reusit sa intre in turul doi, dar scorul sau este mult mai mic decat al Vioricai Dancila de la PSD. Candidatul USR-Plus nu a reusit sa ia majoritatea voturilor in niciun judet din tara si nici macar in Diaspora. Totusi in multe judete Barna a reusit sa stranga chiar si peste 20% din voturi, dar in multe altele a fost departe de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila.

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )