Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, inaintea vizitei de la Berlin: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, inaintea vizitei de la Berlin: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara inaintea vizitei oficiale pe care o va face la Berlin ca relatia de cooperare dintre Romania si Germania este una din importanta strategica si ca. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis, inaintea vizitei in Germania: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea plecarii in Germania, ca se bazeaza pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european, acesta fiind mesajul pe care urmeaza sa prezinte omologului sau german Joachim Gauck si cancelarului Angela Merkel.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inaintea vizitei in Germania

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 17. 45, inainte de plecarea la Berlin. Iohannis va efectua prima sa vizita bilaterala in Germania in calitate de sef al statului.

Programul vizitei lui Klaus Iohannis in Germania: presedintele se va intalni cu Angela Merkel si Joachim Gauck

Administratia Prezidentiala a anuntat, miercuri, programul vizitei oficiale pe care Klaus Iohannis o face joi in Germania. Presedintele Romaniei are programate intrevederi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cu presedintele german Joachim Gauck si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

UPDATE: Alerte false cu bomba la patru banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

45: O noua alerta cu bomba a fost inregistrata la o alta filiala a Bancii de Economii, situata pe strada Columna din Chisinau, in timp ce verificarile continua la sediul central al bancii, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax. O dubla alerta cu bomba s-a inregistrat marti dimineata la Chisinau, cu doar cateva ore inainte de sosirea presedintelui roman Klaus Iohannis intr-o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit politiei moldovene, citate de Unimedia, alerta a fost declansata de un apel telefonic in jurul orei 9. Paznicii de la doua banci comerciale au fost anuntati telefonic ca sediile sunt minate.

Patru alerte cu bomba la banci din Chisinau, inaintea vizitei lui Iohannis. Presedintele a ajuns in Republica Moldova

07 - Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Chisinau, unde a fost intampinat de presedintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti. UPDATE: Inca o alerta bomba la un sediu al Bancii de Economii, in.

Alerta cu bomba la doua banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

O alerta cu bomba a fost declansata la doua banci din Chisinau, a anuntat politia in urma unui apel primit de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

Programul vizitei lui Klaus Iohannis la Chisinau

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie a. c. , la invitatia presedintelui Nicolae Timofti.

Klaus Iohannis va avea maine intrevederi cu presedintele Germaniei si cu Angela Merkel

Administratia Prezidentiala a anuntat, astazi, programul vizitei oficiale pe care presedintele Klaus Iohannis o face maine in Germania, seful statului urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Klaus Iohannis i-a adus 32.000 de euro unui neamt la emisiunea Vrei sa fii milionar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei intrebari din emisiunea Vrei sa fii milionar a postului german de televiziune RTL. insa, concurentul nu a stiut raspunsul la intrebarea care-l viza pe Iohannis, alegand sa intrebe publicul.

Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Republica Moldova, a declarat ca a discutat cu presedintele moldovean Nicolae Timofti despre situatia de securitate de la granitele Moldovei, exprimandu-si ingrijorarea fata de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova. Vedem Romania drept o ancora de stabilitate in regiune si un partener solid al statelor vecine Moldova si Ucraina in calea lor spre Europa. Speram ca si cetatenii din Moldova sa vada Romania ca un partener loial si de lunga durata, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau. La randul sau, Nicolae Timofti i-a transmis presedintelui roman ca isi doreste ca in Moldova sa vina mai multe investitii din Romania, in toate domeniile, inclusiv in audiovizual. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )