Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis incepe duminica vizita de 6 zile din SUA, in cadrul careia se va intalni cu Trump la Casa Alba

B1 B1,
Klaus Iohannis incepe duminica vizita de 6 zile din SUA, in cadrul careia se va intalni cu Trump la Casa Alba

Presedintele Romaniei a plecat la Washington, unde are programatao intrevedere cu liderul american Donald Trump. Vizita de lucru de pe 9 iunie de la Casa Alba se va incheia cu o sesiune. continuă pe B1

Klaus Iohannis incepe duminica vizita de 6 zile din SUA, in cadrul careia se va intalni cu Trump la Casa Alba

Presedintele Romaniei a plecat la Washington, unde are programatao intrevedere cu liderul american Donald Trump. Vizita de lucru de pe 9 iunie de la Casa Alba se va incheia cu o sesiune.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis condamna atacul de la Londra: Compasiune din toata inima fata de toti cei afectati

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter, atacul terorist de noaptea trecuta de la Londra. Compasiune din toata inima fata de toti cei afectati de tragicul incident din Marea Britanie, a mai scris seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Donald Trump la Washington, in cadrul unei vizite oficiale in SUA, care va avea loc intre 4 si 9 iunie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Seful statului va avea o intrevedere oficiala cu Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Statele Unite, unde pe 9 iunie se va intalni cu Donald Trump

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Seful stattului va avea o intrevedere oficiala cu Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala.

100 de minute: Detalii in exclusivitate despre vizita lui Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va efectua in perioada 4 - 9 iunie o vizita in Statele Unite ale Americii, unde, in 9 iunie, va avea o intrevedere oficiala cu presedintele SUA, Donald Trump, a.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump la Casa Alba saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita in SUA in perioada 4 - 9 iunie, urmand sa aiba o intrevedere oficiala cu presedintele SUA Donald Trump. Programul vizitei mai include intalniri cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din SUA si participarea la Forumul Global al American Jewish Committee, unde va primi distinctia Light Unto the Nations, cea mai inalta distinctie a organizatiei, anunta news. ro.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va efectua in perioada 4 - 9 iunie o vizita in Statele Unite ale Americii, unde, in 9 iunie, va avea o intrevedere oficiala cu presedintele SUA, Donald Trump, a.

Klaus Iohannis: In intalnirea cu Donald Trump vom discuta aprofundarea parteneriatului strategic cu SUA

Presedintele Klaus Iohannis scrie joi, pe Facebook, ca in intalnirea cu Donald Trump de vinerea viitoare va discuta despre aprofundarea parteneriatului strategic dintre Romania si SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )