Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: incetarea starii de urgenta nu echivaleaza cu finalul epidemiei Azi, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta declara starea de alerta si va lua toate masurile. Nu vor urma 3 zile fara reguli si restrictii Daca situatia se va inrauta

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: incetarea starii de urgenta nu echivaleaza cu finalul epidemiei Azi, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta declara starea de alerta si va lua toate masurile. Nu vor urma 3 zile fara reguli si restrictii Daca situatia se va inrauta

Presedintele Klaus Iohannis spune ca exista cadrul legal in vigoare in baza caruia vor fi luate masurile in starea de alerta care va intra in vigoare de vineri si ca nu exista niciun vid legislativ. El a avertizat ca ridicarea starii de urgenta in Romania nu inseamna finalul epidemiei de coronavirus si ca, daca situatia se va inrautati si se va ajunge la aglomerarea spitalelor, nu va ezita sa instituie din nou starea de urgenta. continuă pe Hotnews

PSD ii cere lui Iohannis sa rezolve problema celor trei zile de vid legislativ dupa incetarea starii de urgenta. Care este solutia

Social democratii ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa rezolve probelma celor trei zile de vid legislativ care vor urma dupa incetarea starii de urgenta. Purtatorul de cuvant al PSD a declarat ca Guvernul este vinovat pentu ca nu a emis actul normativ care sa reglementeze starea de alerta in timp legal, iar acum singura solutie constitutionala este la presedintele Klaus Iohannis.

Parcurile din Bucuresti se deschid la incetarea starii de urgenta

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis, marti, intr-o sedinta in sistem videoconferinta, ca parcurile din Capitala sa se deschida la incetarea starii de urgenta.

Klaus Iohannis: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou starea de urgenta NU vor urma 3 zile fara reguli si restrictii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in ultimul sau discurs in timpul starii de urgenta, ca lupta romanilor cu epidemia de coronavirus nu s-a terminat. Cand se va sfarsi, nu putem sti, dar depinde doar.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind invatamantul online

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate pentru legea care prevede ca invatamantul prescolar, scolar, preuniversitar si universitar se poate desfasura si on-line pe perioada starii de urgenta sau de asediu.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni: Premierul Ludovic Orban, mai multi membri ai Guvernului si seful DSU, Raed Arafat, participa la discutiile cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus. La discutii vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul.

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care permite desfasurarea educatiei online. Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca invatamantul prescolar, scolar, preuniversitar si universitar se poate desfasura si online, pe perioada starii de.

KLAUS IOHANNIS, DECLARATII LA IESIREA DIN STAREA DE URGENTA: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis, prezinta masurile care intra in vigoare incepand de maine, 15 mai, cand expira starea de urgenta.

Klaus Iohannis a anuntat ce se schimba dupa 15 mai: Portul mastii devine obligatoriu in spatii interioare. Declaratiile pe proprie raspundere nu vor fi necesare pentru deplasarile in interiorul localitatii sau in zonele metropolitane (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, o serie de schimbari ce se vor produce din 15 mai, cand Romania trece de la starea de urgenta la starea de alerta. Seful statului a precizat ca ne vom putea.

VIDEO Klaus Iohannis: Ce se schimba dupa 15 mai - Cand iesim din localitate este nevoie de declaratie, mai putin in zonele metropolitane

Declaratiile pe proprie raspundere vor ramane valabile dupa data de 15 mai pentru persoanele care merg in alte localitati, cu exceptia zonelor metropolitane, a precizat marti presedintele Klaus Iohannis, care a detaliat masurile care vor intra in vigoare dupa iesirea din starea de urgenta. Pentru deplasarile in interiorul localitatilor nu va mai fi nevoie de declaratia pe propria raspundere.

Mircea Badea o ataca pe Oana Pellea dupa ce aceasta i-a trimis scrisoare lui Klaus Iohannis

Dupa ce Oana Pellea i-a transmis o scrisoare deschisa Presedintelui Klaus Iohannis, prin care care ii cere sa sprijine cultura si artistii, Mircea Badea a comentat public cu privire la gestul actritei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )