Libnet.ro
UNICEF

12:31

Klaus Iohannis incurajeaza romanii din diaspora sa-si invete copiii limba romana

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis incurajeaza romanii din diaspora sa-si invete copiii limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a incurajat romanii din diaspora sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci sa-si iubeasca limba materna, intr-un mesaj publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale cu prilejul Zilei Limbii Romane. continuă pe Hotnews

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,.

Sandra Pralong, numita consilier pentru Diaspora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale. Sandra Pralong isi va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Limbii Romane: Romanii de pretutindeni sa-si invete copiii limba materna

Luni, de Ziua Limbii Romane, au transmis mesaje mai multi politicieni, intre care presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si cel al Camerei.

Klaus Iohannis a numit un nou consilier de stat

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong in functia de consilier de stat la Departamentul pentru relatia cu romanii din afara granitelor al Administratiei Prezidentiale, anunta Agerpres. Potrivit.

Sandra Pralong, numita de Iohannis Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe doamna Sandra-Marylin-Andreea Pralong in functia de Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale,.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Ponta, declaratii despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a mai discutat cu presedintele Klaus Iohannis in ultima perioada, si face acest lucru de fiecare data cand apare o situatie de colaborare institutionala.

Un pompier mort la datorie a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Gheorghe Marius-Daniel Fripis, pompierul care si-a pierdut viata sambata in timpul unei interventii pentru stingerea.

Presedintele Klaus Iohannis nu pare afectat de huiduielile protestatarilor. Ce a postat pe Facebook in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a postat astazi pe Facebook cateva fotografii in care apare alaturi de sotia sa la Festivalul George Enescu, la a carui deschidere a participat aseara. Presedintele a scris pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )