Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, informatii despre Brexit: Optimismul pentru obtinerea unui acord s-a redus. Negocierile s-au impotmolit

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, informatii despre Brexit: Optimismul pentru obtinerea unui acord s-a redus. Negocierile s-au impotmolit

Klaus Iohannis sustine ca negocierile pentru Brexit s-au impotmolit si optimismul pentru obtinerea unui acord a scazut considerabil. Dupa intalnirea de azi optimismul pentru obtinerea unui acord s-a redus. continuă pe Antena3

Sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarii Legii Curtii de Conturi ajunge astazi pe masa CCR

Judecatorii CCR vor discuta, marti, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi. Seful statului a apreciat ca legea este neconstitutionala in ansamblul ei, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis ar fi lipsit sau a intarziat la reuniunea Consiliului European. Administratia Prezidentiala tace

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene s-au reunit miercuri seara la Bruxelles, pentru a discuta impasul negocierilor pentru Brexit. in imaginile de la inceputul reuniunii, Klaus Iohannis este de ne.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Italiei: Am discutat despre relatia economica; asteptam noi investitii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca a discutat cu omologul italian, Sergio Mattarella, despre relatia economica dintre cele doua tari, precizand ca Romania este o piata foarte atractiva pentru.

Corespondenta de la Roma. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu presedintele Italiei si cu premierul Giuseppe Conte

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu presedintele Italiei, Sergio Mattarella, dar si cu Giuseppe Conte, premierul italian, pentru a discuta pe teme legate de Parteneriatul Strategic Consolidat dintre cele doua tari, precum si despre cooperarea in plan european, international si securitar.

Mircea Badea: Klaus Iohannis e in campanie electorala in Italia. Vacanta in Italia

Mircea Badea a comentat, miercuri, vizita presedintelui Klaus Iohannis in Italia, despre care spune ca este in campanie electorala si ar face orice sa obtina al doilea mandat. Omul e pe viziteu, e in.

CCR a admis partial sesizarea lui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Statutului alesilor locali

Magistratii de la Curtea Constitutionala au admis, marti, partial, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea referitoare la Statutul alesilor locali. Este vorba despre obiectia de necons.

Ce a discutat Klaus Iohannis in vizita oficiala din Italia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita de stat in Republica Italiana, a discutat luni cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relatia bilaterala dintre cele doua tari.

Toader, la Antena 3: E o contradictie ntre a fi ngrijorat ca se pensioneaza magistrati si a critica amnarea/ Tudorel nu spune nsa nimic despre noile conditii pentru procurori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca declaratiile lui Klaus Iohannis cu privire la OUG pe legile justitiei arata o contradictie, deoarece presedintele si-a exprimat ingrijorarea cu privire la numarul mare de magistrati care se vor pensiona, dar critica amanarea pensionarii prin Ordonanta. Tudorel Toader a evitat insa sa vorbeasca despre noile conditii privind vechimea care au fost impuse procurorilor de la DNA si DIICOT.

VIDEO Merkel a iesit cu Macron ntr-un bar. ntrebata despre Brexit: Va rog, este o seara minunata. Hai sa nu o stricam

Angela Merkel, aflata intr-un bar din Bruxelles impreuna cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost rugata sa vorbeasca despre Brexit, insa cancelarul Germaniei a declarat ca nu vrea sa strice seara.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti uniti! Spuneti-le celorlalti ca presedintele stie ce nevoi si sperante au (VIDEO)

Aflat intr-o vizita oficiala de stat in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti romanilor din Peninsula sa fie uniti si solidari, indemnandu-i sa contribuie la o mai buna intelegere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )