Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis - intalnire cu premierul Ludovic Orban pe tema epidemiei COVID-19

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis - intalnire cu premierul Ludovic Orban pe tema epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare in contextul epidemiei COVID-19. continuă pe Antena3

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Klaus Iohannis: Evitati orice contact fizic! Trebuie sa-i protejam pe pensionari. Autoritatile si-au facut treaba. Depinde de noi sa le respectam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban, ca e nevoie ca toti oamenii sa respecte noile reguli impuse si sa evite contactele fizice. De asemenea, Iohannis a avut un apel si catre antreprenorii locali.

Coronavirus. Presedintele Iohannis are sedinta cu premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban se vor intalni astazi pentru o noua sedinta de evaluare si prezentare in contextul epidemiei deCOVID-19.

Ludovic Orban |Nu e vorba despre capacitatea de diagnosticare, ci despre masurile ferme luate imediat de Guvern si de autoritati

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul a luat masuri ferme pentru evitarea raspandirii epidemiei de coronavirus cand alte tari nici nu discutau despre ele, iar acest lucru a dat rezultate bune.

Ludovic Orban, despre medicii care demisioneaza: Este usor sa spui sa nu mai practice medicina, dar Romania si asa duce lipsa de cadre medicale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la demisiile medicilor din Romania, ca s-a facut propunerea interzicerii dreptului de practica, din zona politica, dar si din afara ei. Orban spune ca nu are o parere clar conturata despre acest lucru si ca se mai discuta cu reprezentantii Ministerului Sanatatii. Premierul afirma ca se vor lua masuri mai dure, gandindu-se la o perioada mai lunga de preaviz.

Ludovic Orban: Nelu Tataru a luat masuri pentru intarirea DSP si pentru demararea procedurilor de ancheta epidemiologica la Suceava

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ancheta epidemiologica la Suceava va fi reluata si le-a transmis romanilor sa aiba incredere in masurile luate de autoritati.

Ludovic Orban: 500.000 de persoane ar fi in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban estimeaza ca exista 500. 000 de persoane cu contractele de munca incheiate, s.

Ludovic Orban, sedinta de guvern prin videoconferinta, la Palatul Victoria, de la ora 17

Premierul Ludovic Orban intra in sedinta de guvern cu ceilalti membri ai Executivului, la Palatul Victoria, de la ora 17.

Sedinta de la Palatul Cotroceni s-a incheiat. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban si ministrii din Guvern

Upate. Sedinta de la Palatul Cotroceni s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am gasit producatori romani care fac materiale de protectie

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul si cu ministrii din Guvernul Orban la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )