Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazuri de grava neglijenta si perturbarea pietei energiei

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazuri de grava neglijenta si perturbarea pietei energiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Mai multe prevederi ridica mari semne de intrebare. Potrivit legii aprobate de Parlament, sefii ANRE nu vor mai putea fi trasi la raspundere pentru grava neglijenta care are ca urmare perturbarea semnificativa a pietelor. continuă pe Hotnews

Iohannis retrimite in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazurile de grava neglijenta

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare Parlamentului legea ce prevedea ca sefii Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) nu mai pot fi trasi la raspundere pentru grava.

Klaus Iohannis intoarce in Parlament legea prin care este acceptata inlocuirea profesorilor de sport din invatamantul primar cu invatatorii: Ce argument invoca seftul statului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Parlamentului, o cerere de reexaminare a Legii pentru completarea Legii educatiei nationale nr. 12011, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Dancila: Contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta. Dancila sustine ca celelalte partide au raspuns ordinului dat de presedinte pentru demiterea Guvernului.

Dancila: Sunt convinsa ca contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila considera ca este singurul rival adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni, caci toti ceilalti candidati la prezidentiale i s-au subordonat acestuia intr-un fel sau altul, prin.

Klaus Iohannis, atentionare pentru politicieni. O lege importanta, retrimisa in Parlament: Instituie o schema de ajutor de stat, in valoare de 30 de milioane de euro, asigurata din bugetul de stat

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind aprobarea Programului de sustinere a activitatii de reproductie in sectorul de crestere a bubalinelor bivolibivolite),.

Klaus Iohannis a promulgat: intarirea Politiei. Initiativa legislativa a fost a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. Legea care prevede atributii extinse.

Klaus Iohannis se opune Parlamentului: Seful statului cere reexaminarea unei legi importante din domeniul energiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi,Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea OUG privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul E.

Legea care prevede atributii extinse pentru Politie si Jandarmerie, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )