Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, intrebat pe cine va desemna premier daca motiunea trece: Tot pe dl Ludovic Orban il voi propune

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, intrebat pe cine va desemna premier daca motiunea trece: Tot pe dl Ludovic Orban il voi propune

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat luni ca, in cazul ca va trece motiunea de cenzura, il va propune premier tot pe Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Iohannis a facut anuntul! Pe cine pune premier daca pica Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in cazul in care va fi adoptata motiunea de cenzura,.

Klaus Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in cazul in care va fi adoptata motiunea de cenzura, il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

Klaus Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv Este o discutie care se va purta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ideea unui tratament fiscal egal este in esenta adevarata dar trebuie avut in vedere ca sectorul IT, unde salariile sunt scutite de impozit pe venit, a crescut in 10 ani de la ceva nesemnificativ la 6% din PIB.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Klaus Iohannis cere o contraofensiva ferma in fata pericolului revenirii atitudinilor xenofobe si antisemite

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni o contraofensiva ferma si in acord cu valorile europene in fata pericolului revenirii atitudinilor xenofobe si antisemite, in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni in care a decorat mai multe entitati si supravietuitori romi ai Holocaustului, ceremonie organizata cu prilejul Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului si implinirii a 75 de ani de la eliberarea complexului de la Auschwitz-Birkenau.

Klaus Iohannis explica de ce in Romania nu se poate construi un spital in 6 zile ca in China

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la epidemia de coronavirus din China, ca trebuie luata foarte in serios, iar autoritatile se vor pregati cat se poate de bine.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Erdogan dupa cutremurul tragic care a lovit Turcia: Am fost profund indurerat. Va asigur de sustinerea mea si a poporului roman pentru depasirea acestui moment dificil

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat indurerat de urmarile tragice ale cutremurului din Turcia si i-a transmis un mesaj de condoleante presedintelui Recep Tayyip Erdogan pentru familiile victimelor decedate.

PSD, reactie dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca social-democratii vor sa blocheze toate reformele: Jenant, domnule presedinte!

Social-democratii au reactionat printr-un mesaj pe Facebook, dupa ce Klaus Iohannis a precizat la Iasi, in discursul sustinut de Ziua Micii Uniri, ca PSD vrea sa blocheze toate reformele, catalogand gestul presedintelui drept unul jenant.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2299 seconds )