Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul moldovean Pavel Filip, la New York: Angajamentul pro-european al Republicii Moldova si caracterul ireversibil al reformelor sunt esentiale

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul moldovean Pavel Filip, la New York: Angajamentul pro-european al Republicii Moldova si caracterul ireversibil al reformelor sunt esentiale

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere bilaterala cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, la New York, unde are loc cea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. in. continuă pe B1

Iohannis, intrevedere cu premierul Georgiei, la Adunarea Generala a ONU. A propus realizarea legaturilor de transport direct cu porturile georgiene

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, in marja segmentului de nivel inalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, seful statului roman sustinand, in discutii, ca este important sa fie valorificat potentialul de crestere a schimburilor comerciale.

Premierul Pavel Filip va rosti un discurs in cadrul Adunarii Generale a ONU

Prim-ministrul Pavel Filip intreprinde in perioada 26-29 septembrie o vizita de lucru la New York, unde va participa la cea de-a 73-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite.

Pavel Filip cere mai multe demisii, dupa ce un barbat a murit pe o strada din Chisinau, iar ambulanta a ajuns tarziu la fata locului

Premierul Pavel Filip a cerut luni, 24 septembrie, demisii in cazul barbatului care a decedat pe stradaLech Kaczy324;ski din Chisinau. Este vorba despre vicedirectorul de la Asistenta Medicala Urgenta responsabil de Chisinau), dispecerul de la Ambulanta Chisinau si medicul din ambulanta.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, in marja celei de-a 73-a reuniuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intrevedere bilaterala cu Regele Regatului Hasemit al Iordaniei, Abdullah al II-lea, in marja celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, iar seful statului roman a reiterat invitatia adresata regelui Iordaniei de a face o vizita in tara noastra anul viitor, acesta reconfirmand ca va veni in Romania.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU

In aceasta saptamana, Klaus Iohannis se afla la New York pentru Consiliul General al ONU. Printre numeroasele evenimente, presedintele Romaniei se va intalni cu Donald Trump la receptia traditionala organizata de presedintele SUA impreuna cu sotia sa. in acest weekend, Klaus Iohannis a plecat spre New York, unde isi va petrece intreaga saptamana. Cu ocazia [] .

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Klaus Iohannis, la ONU: Romania candideaza pentru un mandat de membru nepermanent in Consiliul de Securitate. Speram ca intreaga noastra evolutie va va convinge(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care are loc la New York. Klaus Iohannis a vorbit despre provocarile.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

Ce intalniri are Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis se va.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )