Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu vor participa la ceremonie. Gabriela Firea: Nu am fost invitata si nici probleme penale n

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu vor participa la ceremonie. Gabriela Firea: Nu am fost invitata si nici probleme penale n

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liderul PSD Liviu Dragnea, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu si fostul premier Victor Ponta nu vor participa la ceremoniile de

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis nu a invitat la parada si receptia de 1 Decembrie persoane cu probleme penale

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca nici la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf, nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate persoane cu probleme penale.

Persoanele cu probleme penale nu au fost invitate la parada militara si la receptia de Ziua Nationala

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a anuntat, ieri, ca de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Nationale parada militara la Arcul de Triumf si o receptie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

Gabriela Firea l-a criticat pe seful statului pentru ca nu a invitat-o la parada militara si la receptia de 1 Decembrie: Nu am fost invitata si nici probleme penale nu am. E trist ce a facut presedintele

Gabriela Firea l-a criticat pe seful statului, declarand ca nici ea nu a fost invitata, desi nu are probleme penale, ba mai mult, edilul Capitalei a subliniat ca daca nu s-ar fi implicat zi si noapte, Arcul de Triumf nu era deschis.

EXCLUSIV RL. Gabriela Firea a mintit cand a spus la RTV ca n-a fost invitata la parada militara de Ziua Nationala. Presedintia Romaniei confirma ca primarul general a primit invitatia

Primarul general al Capitalei. Gabriela Vranceanu Firea, se numara printre persoanele care au fost invitate de presedintele Klaus Iohannis sa asiste la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, a precizat purtatorul de cuvant al Presedintiei.

Procurorul sef al DIICOT Gorj, eliberat din functie printr-un decret semnat de presedintele Klaus Iohannis

Vasile Popescu, procurorul sef al DIICOT Gorj, a fost eliberat din functie printr-un decret semnat astazi de catre presedintele Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: Chinezii si-au dat seama ca Klaus Iohannis avea nevoie de parale si nu de respectarea operei

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, despre cartea Pas cu Pas lansata de presedintele Klaus Iohannis. Jurnalistul vorbeste despre editura chineza care a.

Klaus Iohannis, CERTAT cu BOR? Presedintele NU A MERS la Patriarhie, la sarbatorirea a 150 de ani de la prima Constitutie, din cauza diferentelor de opinie pe tema familiei (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa onoreze invitatia la evenimentul organizat la Patriarhie cu ocazia sarbatoririi a 150 de ani de la prima Constitutie, de catre Curtea Constitutionala si Parlament. Potri.

Traian Basescu: Presedintele Klaus Iohannis este ca vinul, cu cat se invecheste cu atat e mai bun

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca primii doi ani de mandat ai lui Klaus Iohannis reprezinta perioada de stagiatura pe functie.

Klaus Iohannis se plange ca actuala campanie electorala nu e destul de dinamica

Presedintele Klaus Iohannis considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie nu e foarte dinamica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )