Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis ii ironizeaza pe PSD-isi in raspunsul catre CCR folosindu-se de definitii din DEX: Nu au putut spune care e blocajul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis ii ironizeaza pe PSD-isi in raspunsul catre CCR folosindu-se de definitii din DEX: Nu au putut spune care e blocajul

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri catre Curtea Constitutionala o scrisoare in care explica punctul de vedere al Administratiei Prezidetiale in privinta conflictului de juridic semnalat de presedintii celor doua camere, Marcel Ciolacu respectiv Titus Corlatean. Social-democratii reclama ca seful Statului a creat un blocaj institutional si ca prin numirea lui Ludovic Orban in functia de premier ar incalca Constitutia. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis rade de PSD in raspunsul trimis la CCR privind nominalizarea lui Orban: Presedintele ii invita sa consulte DEX-ul pentru a intelege ce e un blocaj institutional

Presedintele Klaus Iohannis i-a luat la misto Marcel Ciolacu si Titus Corlatean in raspunsul trimis Curtii Constitutionale privind conflictul sesizat de PSD privind redesemnarea lui Ludovic Orban drept.

Iohannis, catre CCR: Nu exista niciun blocaj prin desemnarea lui Orban premier El da definitia din DEX a cuvantului blocaj

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu exista niciun blocaj constitutional prin desemnarea lui Ludovic Orban din nou premier si ca nu a facut decat sa isi respecte prerogativele din Constitutie. Aceste argumente se regasesc in punctul de vedere trimis de Iohannis Curtii Constitutionale pe conflictul juridic de natura constitutionala reclamat de presedintii PSD ai celor doua camere ale Parlamentului.

Dosarul asupra achizitiei de catre Klaus Iohannis a doua imobile in Sibiu a fost clasat de Parchet

Informatii de ultima ora privind dosarul lui Klaus Iohannis. Procurorii Parchetului General au decis.

Condamnat, pentru ca l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis: ce pedeapsa a primit

Amenintarile cu moartea la adresa presedintelui tarii reprezinta un motiv de arestare si condamnare. Ce pedeapsa a primit barbatul care l-a amenintat pe Klaus Iohannis? Un detinut de la Penintenciarul Aiud i-a cerut presedintelui tarii sa-l gratieze. Klaus Iohannis i-a refuzat cererea mai putin obisnuita, iar barbatul de dupa gratii a decis sa-l ameninte in .

Cate case are Klaus Iohannis. Instanta, decizie de ultima ora in dosarul presedintelui

Parchetul general a decis clasarea dosarului in ce priveste casele familiei Iohannis. Reamintim ca dosarul a deschis in urma unei plangeri depuse de o publicatie online. Dosarul a fost astfel clasat pentru ca faptele au fost deja investigate. Cate case are Klaus Iohannis Acuzatiile se legau de modul in care familia prezidentiala a intrat in .

Klaus Iohannis a promis anul trecut: Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic!

Presedintele Klaus Iohannis declara anul trecut ca este impotriva taierilor de salarii si pensii. Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic, spunea Iohannis in noiembrie.

CSM i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis avizele pentru numirile sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a trimis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justitiei privind numirile la sefia Parchetului General,.

CSM i-a trimis lui Klaus Iohannis avizele pentru numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a CSM a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justitiei privind numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, impreuna cu hotararile prin care s-au dat avizele.

Veste buna pentru Klaus Iohannis. A venit iarna adevarata la Sureanu, domeniul schiabil preferat de presedinte

La Sureanu, unde se afla domeniul shiabil preferat la pesedintelui Klaus Iohannis, a venit, in sfarsit, iarna. Toate partiile sunt deschise pentru amatorii sporturilor de iarna.

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a zece magistrati care se pensioneaza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind eliberarea din functie a zece magistrati,care se pensioneaza . intre cei care parasesc sistemul se afla fosta sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) Cristina Tarcea, dar si presedintele si vicepresedintii Curtii de Apel Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )