Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis isi prezinta intr-un clip pe Facebook bilantul primelor 100 de zile din mandatul de presedinte (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis isi prezinta intr-un clip pe Facebook bilantul primelor 100 de zile din mandatul de presedinte (VIDEO)

Intr-un clip postat pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis isi prezinta bilantul primelor 100 de zile de mandat prezidential. Azi se implinesc 100 de zile de cand sunt Presedintele Romaniei. Aceasta . continuă pe B1

VIDEO. Klaus Iohannis, primele 100 de zile. Bilantul, publicat pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti, pe contul sau de Facebook un clip video in care le aminteste romanilor ca astazi se implinesc 100 de zile de cand a prelaut mandatul de presedinte de la predecesorul sau, Traian Basescu.

FOTO. Klaus Iohannis vrea ca Statele Unite sa fie intre primii 10 investitori din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, intr-o postare pe contul sau de Facebook, a spus ca isi doreste ca Statele Unite sa ajunga in primii 10 investitori din economie romaneasca si ca ar fi bine ca relatiile economice sa fie la fel de stranse si fructuase precum cele politice si militare.

Iohannis isi face bilantul pe Facebook, la 100 de zile de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, azi pe Facebook, bilantul de 100 de zile ale mandatului sau, care cuprinde vizitele sale oficiale externe, semnarea acordului privind finantarea armatei, dar si solicitarea catre Parlament de a finaliza in aceasta sesiune legi importante, precum cele electorale.

Klaus Iohannis, bilantul a 100 de zile de mandat. Ce a postat presedintele pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti, pe Facebook bilantul, in imagini, a 100 de zile de mandat. Bilantul include vizitele externe, semnarea acordului privind finantarea armatei, dar si solicitarea catre.

Klaus Iohannis: Cred ca institutia Primei Doamne inca nu isi gaseste loc in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca institutia Primei Doamne nu-si gaseste, inca, loc in Romania. Cred ca institutia Primei Doamne inca nu isi g.

De ce vrea Klaus Iohannis un Guvern al lui

Presentele Klaus Iohannis a subliniat ca fiecare presedinte isi doreste un Guvern al lui, adica un Guvern alaturi de care poate lucra la toate problemele care privesc statul.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca SUA sa se afle printre primii zece investitori straini din Romania

Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezinta un reper fundamental al politicii externe al Romaniei, alaturi de apartenenta la NATO si UE, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca isi doreste ca SUA sa se afle printre primii zece investitorii din tara noastra.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca SUA sa se afle printre primii zece investitori straini din Romania

Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezinta un reper fundamental al politicii externe al Romaniei, alaturi de apartenenta la NATO si UE, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca isi doreste ca SUA sa se afle printre primii zece investitorii din tara noastra.

UPDATE Klaus Iohannis a semnat decretele de numire pentru Eugen Teodorovici si Marius Nica. Ministrul de Finante si ministrul Fondurilor Europene au depus juramantul

Klaus Iohannis, a semnat luni, 30 martie, Decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene. Totodata, presedintele a semnat Decretul prin care se acesta este numit in functia de ministru al Finantelor Publice, informeaza un comunicat al Cotroceniului. Presedintele a semnat si Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene. Cei doi au depus juramantul intr-o ceremonie ce a avut loc la ora 10. 00 la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis nu a sustinut un discurs la finalul ceremoniei.

Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu reia intr-un nou articol pe blogul lui personal faptul ca Traian Basescu a fost incorect atacandu-l pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a limitat doar la sesizarea Curtii Constitutionale in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )