Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere la Neptun

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis se afla la Neptun, unde isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de cativa apropiati

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de cativa apropiati. Seful statului a implinit 60 de ani, in 13 iunie.

Klaus Iohannis il primeste la Cotroceni pe presedintele Egiptului. Vizita lui El-Sisi, intr-un context international agitat

Presedintele Klaus Iohannisil va primi, miercuri,la Palatul Cotroceni, pe Presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, la invitatia.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie numit seful Consiliului European?

Klaus Iohannis se numara printre favoritii pentru preluarea functiei de presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk si care va ramane vacanta din toamna acestui an, scrie.

Klaus Iohannis, reactie dupa demisia Guvernului de la Chisinau: Presedintele saluta evolutiile de vineri, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, vineri, dupa demisia Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip. Seful statului saluta ultimele evolutii din Republica Moldova, adica decizia Partidului.

Klaus Iohannis a implinit 60 ani. Unde a petrecut ziua sotia sa, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost prezenta la Sarbatoarea Crinului de la Biserica Catolica Sfantul Anton de Padova din Constanta. Astazi este chiar ziua de nastere a sefului de stat.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta, prin pensionare, Deliorga a fost numit de Senat la Curtea Constitutionala.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni. Vor participa Orban, Barna, Ponta si Tomac

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )