Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis l-a decorat pe Dumitru Iliescu: Acesta are mai multe dosare penale si in decembrie 1989 a intrat cu blindatele in revolutionarii de la Intercontinental (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a decorat pe Dumitru Iliescu: Acesta are mai multe dosare penale si in decembrie 1989 a intrat cu blindatele in revolutionarii de la Intercontinental (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru a oferi titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989 lui Dumitru Iliescu, primul sef al Serviciului de Protectie si Paza. continuă pe B1

Klaus Iohannis l-a decorat pe Dumitru Iliescu: Acesta are mai multe dosare penale si in decembrie 1989 a intrat cu blindatele in revolutionarii de la Intercontinenta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru a oferi titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989 lui Dumitru Iliescu, primul sef al Serviciului de Protectie si Paza.

Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Peru in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare a lui Jose Antonio Arrospide del Busto, ambasadorul Republicii Peru la Bucuresti, informeaza un comunicat al Adminitratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis pastreaza distanta fata de puciul din Turcia

Presedintele Klaus Iohannis condamna incercarea de lovitura de stat din Turcia, dar, in acelasi timp, le cere liderilor politici de la Ankara sa respecte democratia si drepturile omului.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora dupa CSAT privind starea de securitate a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca in Romania nu exista, in prezent, ratiuni pentru ridicarea nivelului de alerta terorista in Romania. El a precizat ca, in.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu exista in acest moment ratiuni care sa ceara ridicarea nivelui de alerta terorista

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Printre temele abordate in declaratiile date jurnalistilor se numara deciziile luate.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT: Avem raspunsuri favorabile de la 6 aliati pentru participarea la brigada multinationala gazduita de Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca cel putin sase aliati din NATO au raspuns favorabil la invitatia Romaniei de a participa cu militari la brigada multinationala pe care o va gazdui tara noastra.

Klaus Iohannis: Romania moderna, privilegiata sa aiba evrei printre elitele sale intelectuale si profesionale

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a adresat cuvinte de lauda comunitatii evreiesti in contextul celui de-al treilea Congres al Federatiei Comunitatii Evreiesti din Romania, potrivit.

Ion Cristoiu, despre atitudinea lui Klaus Iohannis referitoare la criza din sistemul de sanatate: Plutitor si fericit ca un fluture!

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre discursul lui Klaus Iohannis referitor la criza din sistemul de sanatate. Noul primar al Sectorului 1 a spus ca va.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )